2777
2789
عنوان

چکار کنم پسرم با تلفن حرف بزنه

132 بازدید | 10 پست

اصلا تلفنی حرف نمیزنه 

و خیلی هم میگه مادرجون(مادرشوهرم) دوست ندارم 

فکر میکنه من یادش میدم 

بعشم محبت میمنه ولی پسزم دوسش نداره 

چهارسالشه

🤣✋ میدونم ناراحت میشی ولی بچه ها شاخکاشون تیزه

حتما کاری کرده تو رو ناراحت کرده پسرت از مادرشوهرت خوشش نمیاد

منم از بچگی کلا از عمه هام و مادربزرگم خوشم نمیومد با اینکه مثلا خیلی ما رو دوست داشتن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالاتوخوبه چهارسالشه دختریک سال ونیمم یکم کم محلی کنه به مادرشوهرم صدتاحرف بی ربط میزنه که اره مثلامن یادش دادم خاک توسرش

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
آخه بچه ۴ ساله چرا باید با تلفن حرف بزنهوالا منم با این سن از تلفنی حرف زدن بیزارم

پسر فامیل ما از وقتی زبون باز کرد پشت تلفن میحرفید

😂😂🥰😵‍💫 مایه دلخوشی مادربزرگ

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

دخترم ۹سالشه،هر مناسبتی پدر شوهر و مادرشوهرم انتظار دارن دخترم بهشون زنگ بزنه و تبریک بگه،اینم عمرا ...

کار خوبی میکنید

😂🤔🗿