حتما کاری کرده تو رو ناراحت کرده پسرت از مادرشوهرت خوشش نمیاد
منم از بچگی کلا از عمه هام و مادربزرگم خوشم نمیومد با اینکه مثلا خیلی ما رو دوست داشتن
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه بچه ۴ ساله چرا باید با تلفن حرف بزنهوالا منم با این سن از تلفنی حرف زدن بیزارم
پسر فامیل ما از وقتی زبون باز کرد پشت تلفن میحرفید
😂😂🥰😵💫 مایه دلخوشی مادربزرگ
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
دخترم ۹سالشه،هر مناسبتی پدر شوهر و مادرشوهرم انتظار دارن دخترم بهشون زنگ بزنه و تبریک بگه،اینم عمرا ...
کار خوبی میکنید
😂🤔🗿
مثلا بچه ی من رو ی قسمتایی از فرش مادرشوهرم نمیرفت میگف کثیفه. تو اشپزخونش نمیرفت میگف کثیفه 😂😂به مادرشوههر گفتم ولش کن وسواسه. بعضی جاها ازین اداها درمیاره