2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27450 بازدید | 1164 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهومسه روزه تازه بابا😂 حرفای مثبت ۱۸ اصلا نزده تا الانولی خیلی احساسیهحضوری تاحالا همو ندیدیم مجاز ...

اها پ خیلی زوده برای حرفای مثبت ۱۸ و عکس نود خواستن و این چیزا 

حالا ک میگی مجازی مواظب باش عکس خودشو داده باشه من با یکی مجازی اشنا شدم یه عکس فیک گذاشته بود پروفایلش تازه تا چن روزم میگفتم ببینمت عکسای فیک برام میفرستاد دیگه بعد از یه هفته لو داد ک اون عکسا عکسای خودش نبوده و خودش یه ادم بی ریخت کم مو بود🤧

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
آره باید برم ولی از عکسه میترسم بمونهو آشنا پیدا بشه ببینتش وااای

من عکس فرستادم زودی اومد تو تاپیکت ( نمیدونم دیدیش یا نه یه عکس نوشته بود چون ازش دو تا اومد یکیشو پاک کزدم جفتش پاک شد) اون هنوز نیومده ینی دیگه نمیاد با خیال راحت از تاپیکت برو 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز

بابا یکی از اقوام ما اقا۱۸۲ خانوم ۱۶۲ یا۳ بودن ازدواج کردن خداروشکر خوبم هستن باهم ....قد تا ی حدی مهمه ولی این که طرف واقعا خوب باشه فقط به خاطر اینکه ۴ یا ۵ سانت با معیارهای شما فاصله داره منطقی نیست رد کنی .... من خودمم قد بلند هستم همسرم هم بلنده من ۱۷۰ همسرم ۱۸۲ ولی معیارم قد نبود از نطر من فقط اگر خانوم از آقا بلندتر باشه اصلا جالب نیست بقیه حالت ها خوبه دیگه طبیعیه😅

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

عزیزم یه سریا با این جیز بعدا بعدا به مشکل میخورن مثلا قد بلند دوست داشتن و بعد از رابطه  با یه کسی تو قد کمتر احساس کردن طرف دیگه براشون جذاب نیست

پس اول با خودت کنار بیا و ببین چجوری ای دقیقا 

اما از نظر من مشکلی نداره من خودم با پارتنرم اختلاف قدی زیادی نداریم اما حالمون به شدت کنار هم خوبه و شدیدا تو رابطه احترام قائله برام اما دوستم ملاکش قد بود و با یه 183 ای رفت تو رابطه الان  هم دیده طرف خوب نیست کات کرده باهاش و مشکلات روحی زیادی براش به وجود اومده 

ببین قدرتو میدونه و برات  احترام قائل هست یا نه 

ب نظرم پسره باید کلاشم‌ بندازه هوا با شماها تو رابطه نمیره 😂😂

چقدر تو نمکی عزیزم😂😂😂

من متاهلم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍