2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27424 بازدید | 1164 پست
دوست من خودش ۱۷۲ دوست پسرش هم قد خودشهولی پسره بی ام و دارهو هر دیت برای دوستم گل همرنگ لباسش میخرهد ...

دوستت از کجا تورش کرده؟

خود دختره خوشگله و ماشین لوکس دارن یا شانس داره این؟

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته قبول دارمعکسشو گزاشتم دیدین؟

اوهوم 

نه ندیدم بذار

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
دوستت از کجا تورش کرده؟خود دختره خوشگله و ماشین لوکس دارن یا شانس داره این؟

خوشگله دختره ولی نه ماشین خودش پرایده

دوستم تو اینستا آنلاین شاپ داره رو تیشرت چاپ های خاص میزنه رفته بوده بازار بزرگ تیشرت خام بخره اونجا آشنا شدن پسره عمده فروشه تو بازار بزرگ

خیلی رابطه های قبلش داغون بود

یهو خداروشکر شانس بهش رو کرد

با کسایی که تاپیک 

هروقت هستی بگو بزازم

الان هستم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
خیلی زود تموم کردی....نمیدونم چجوری اگه میتونی با واسطه ای چیزی برش گردون

روم نمیشه دیگ ب معرفم بگم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

روم نمیشه دیگ ب معرفم بگم

واس زندگیته به نظرم ارزش داره بگی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

واس زندگیته به نظرم ارزش داره بگی

دلم میخواست خودم بهش پیام بدم قایمکی درارتباط باشیم ولی پررو میشی خیلی اعتماد ب نفس داشت 

ازینورم واقعا خسیس هستش 

ازینورم میگم چرا جواب خداحافظمو نداد دوروز بی محلش کردم بعدم گفتم خدافظ دیگ جواب نداد 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دلم میخواست خودم بهش پیام بدم قایمکی درارتباط باشیم ولی پررو میشی خیلی اعتماد ب نفس داشت ازینورم واق ...

بازم خودت میدونی..

ولی یکبار امتحان کن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

در آمدش گفت با اضافه کار ۱۶حقوقش طبق وزارت کارهدرستع دقیقا یه ۱۷۰ ای خوب بهتر از یه ۱۸۰ ایه بدردنخور ...

اگه خودت هم مشغول بشی وحقوق داشته باشی خوبه 

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده