2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27436 بازدید | 1164 پست
ببین نه اینکه خودمو بالا بدونم یا بگیرم اینجوری اصلا نیستم‌‌...ولی نمیدونم میگم اخلاق بدی شاید باشه ...

ميدونم بابا ميشناسمت چقدر گلى تاپيكاى غذاهات معروفه ديگه😍

الهى بهترينا برات پيش بياد خوشگلم 🫶🩷

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ميدونم بابا ميشناسمت چقدر گلى تاپيكاى غذاهات معروفه ديگه😍الهى بهترينا برات پيش بياد خوشگلم 🫶🩷

قربونت برممم عزیزدلممم😘😘♥️♥️همچنین واس تو قشنگم🧿🫂😘♥️🧿💋🌷💖❤️💚

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

متوسط هستی جز بلند قد ها نیستی ک‌دنبال قد بلند هم باشی

😑😑😑😑 اینجا اروپاس همه ۱۷۰ ب بالا بلند میدونن

اینجا ایرانه

قد منم برایه خانم توایران بلند محسوب میشه

بعلاوه بخلطر لاغریم قدم بلندتر از ۱۶۸ نشون داده میشه

اخلاق مهمه اخلاققق

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
خب اخلاق ظاهر همه اینا مهم ان

اره ولی بیشتر از همه اخلاق 

قدشم اینقد مشکل نداره اونجوری ک گفتین

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
خانواده چی میگن🥲💔 من خواستگارم قد بلند بود ۱۸۰ 😂بابام گفت پسره چ کوتاهه دوست پسرمو ببینه چی میگه

وایی عزیزم

خدا بزرگه..‌

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱