2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27378 بازدید | 1164 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چطوره قدتون کنارهم؟ تو ذوق نمیزنه؟ اوکیی بااین موضوع

خیلی بده یک بار بیشتر کنارش راه نرفتم 😅کفشم لژ داشت هم قد دیده میشدیم ولی در کل پسر خوبیه همین باعث شده ک بی‌خیال قد بشوم

ی دخمل ناناز

منم 168 هستم همش میگفتم زیر 180 محاله حتی جواب سلامشم بدمالان شوهرم 172🤣

دقیقا من ۱۶۷ هستم و هییییچ وقت نه خودم نه اطرافیانم فکر نمی‌کردیم با کمتر از ۱۸۰ ازدواج کنم ولی همسرم هم قدمه 😬

من از اخلاقش و ...خوشم اومده بود

اون تایمی که می‌خواستم بله بدم خیلی تاپیکای اینطوری و می‌خوندم

ولی حقیقتا بخوام بگم درسته اخلاق و به دل نشستن خیییلیییی زیاد مهمههه

ولی برای من قد هنوز هم مسئله هست متاسفانه 😶

خیلی شدتش کمتر شده ولی وقتی بیرون میریم خصوصا تو خانواده خودم که همه بلند هستن خیلی تفاوت دیده میشه

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

جای تو بودم و زمان دادم،توام یکم زمان بده بیشتراشنا شو باهاش ،شاید موردی دیدی ازش راحت کنارش گذاشتی یا راحت تر جواب مثبت دادی

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ

اگه خودم ۱۶۸ باشم و اوشون ۱۷۰ 

با احترام نه🥲حتی ممکنه اگه کفش بپوشم قدم از اون بلند تر بشه یه کم 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بلندتره دیگه 

بعد ببین اخلاقش چطوریه

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺