2777
2789
عنوان

کلاس انلاین کنکوریا بیاید

123 بازدید | 34 پست

یازدهم تجربیم این کلاسا رو برا سال بعد کلاس انلاین میخوام بگیرم
زیست فرهمند نیا و کتاب پینوکیو فصل ازمون
شیمی فراهانی و کتاب تک پایه 10 و11 و12 خیلی سبز و کتاب نردبام برای مرور هم وارم اپ فراهانی
فیزیک یحیوی و کتاب سه سه سطحی 10 و 11 و نشر الگو 12 برای مرور هم کلاس تیتچی قضاتی که هم مرور هم تست سخت
ریاضی اریان حیدری و کتاب هرکول
زمین شناسی همدانی
از هرکدوم په ایرادی میگیرد و با این استید چه درصدی تو ازمونا میزنید

فیزیک شجاعی بردار یحیوی زیاد ادم ارتباط براقرار نمیکنهریاضی معین کرمی بردار اریان خیلی عجیب غریب درس ...

چیه شجاعی حالم ازش بهم میخوره

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیزیک شجاعی بردار یحیوی زیاد ادم ارتباط براقرار نمیکنهریاضی معین کرمی بردار اریان خیلی عجیب غریب درس ...

ارتباط گیری مهم نیست باید نتیجه بگیریم و اینکه روش یحیوی مثل قضاتیه و میتونم تستچی قضاتی رو هم برم
میشه بگید با کلاس شجاعی و حل کردن تست خودتون چه درصدی میگیرید
ریاضی اریان حیدری رو میگیرم چون بقیه معلما همشون یه چیز درس میدن همه کرمی ملاکپور عباسپور مقدم نیا رفعتی یه چیز درس میدن
اگه قرار باشه با یه چیز همه نتیجه بگیرن چرا پس انقد همه ریاضیو کم میگیرن

عزیزم این دبیر هایی که معرفی میکنم خودم راضی بودم و نتیجه گرفتم: 

زیست فرهمند 

شیمی بابایی 

ریاضی عزیزی یا کرمی 

فیزیک یحیوی 

زمین چلاجور همایش هاشو دیدم و کتاب مهر و ماه خوندم و تو کنکوز هم. ۸۷ زدم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ارتباط گیری مهم نیست باید نتیجه بگیریم و اینکه روش یحیوی مثل قضاتیه و میتونم تستچی قضاتی رو هم برم م ...

من ریاضی آریان حیدری رو دیدم اصلا بدرد نمیخوره وقت تلف کردنه 

فقط تست هایی رو میتونی باهاش بزنی که خودش حل کرده

زیست فرهمنونیا خیلی عالیه ولی کلاسش طول میکشه فیلمای سال قبلشو ببین که زودتر تموم کنی برا کتابم از جامع ایکیو استفاده پینوکیو زیاد جالب نیست

فراهانی هم نیاز به تعریف نداره

ولی برای فیزیک یحیوی معلم خوبیه ها ولی نمیشه کلاسشو تحمل کرد بخاطر همین اول ببین باهاش ارتباط میگیری یا نه ولی زیاد توصیه اش نمیکنم اگه فیزیک قوی هست با قضاتیی ببین 

ولی اگه فیزیکت نتوسط و ضعیفه شجاعیو ببین مخصوصا حرکتو

همچیو اثبات میکنه راه حل های جامع و کاملی هم داره

برا ریاضی آریان زیاد جالب نیست بنظرم معیین کرمی بهتره

وحتنا هم آزمون بده و با برنامه ی کلاسا پیش برو

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀
میشع بگید مشکلش چیه خودتون با کی پیش رفتید

گفتم 

من دبیر فیزیک مدرسه م خوب بود تو کنکور ۷۰ زدم 

عزیزم این دبیر هایی که معرفی میکنم خودم راضی بودم و نتیجه گرفتم: زیست فرهمند شیمی بابایی ریاضی عزیزی ...

شیمی بابایی نمیفهمم
ریاضی رو با اریان میگیرم دلیلش گفتم همایش چلاجورو که میبینم میخوام به جای اینکه وقت بزارم برا تست و درسنامه کلاس همدانی برم
میشه بگید با این اساتید چند میزنید

من ریاضی آریان حیدری رو دیدم اصلا بدرد نمیخوره وقت تلف کردنه فقط تست هایی رو میتونی باهاش بزنی که خو ...

داره همه ازمون ازمایشی ها رو تحلیل میکنه با روشاش ینی چی فقط برا سوالای خودشه

شیمی بابایی نمیفهمم ریاضی رو با اریان میگیرم دلیلش گفتم همایش چلاجورو که میبینم میخوام به جای اینکه ...

من دانشجو پزشکی ام عزیزم کنکوری نیستم 

کنکوری ۴۰۳ بودم 

با آریان میخوای بگیری بگیر خودت ضرر کردی 

من مجبور شدم با آریان ببینم چون مشاورم فقط فیلمای اون داشت 

حالا میخوای هر کاری خودت صلاح میدونی انجان بده

زیست فرهمنونیا خیلی عالیه ولی کلاسش طول میکشه فیلمای سال قبلشو ببین که زودتر تموم کنی برا کتابم از ج ...

پینوکیو رو اخه فرهمند نیا تکلیف میده / میخوام کلاسو انلاین ببینم
با یحیوی ارتباط نگرفتم ولی میتونم خودمو مجبور کنم شایدم نتونم خودمم کلاس قضاتیو میپسندم ولی تو تحلیلای کنکور برا هر سوالی یه روش داشت و تو همون تحلیلا به بچه ها میگفت سوالایی که حل کردیم از این سختتر بوده ولی نمیدونم نتیجه میده یا نه شما باهاش کلاس داشتید
گفتم چرا میخوام اریان بگیرم لطفا پیامارو بخونید و لطفا جواب بدید

من دانشجو پزشکی ام عزیزم کنکوری نیستم کنکوری ۴۰۳ بودم با آریان میخوای بگیری بگیر خودت ضرر کردی من مج ...

کسی مجبورم نکرده که فقط اریان ببینم
ولی چون هم تحلیل کنکورش بهتر بود هم تکلیفش اجباریه هم از روی هرکوله و هم سوال سخت زیاد میزنه