2777
2789
عنوان

کلاس انلاین کنکوریا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 34 پست
به نظرتون این تغیرات خوبه یا نه

اره بهتر شد

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

برای ریاضی و فیزیک چه کتاب تستی میزدید چون کرمی میگه کتاب ایکیو و قضاتی میگه جزوه خودم ولی میدونم ک ...

من ریاضی تک پایه خیلی سبز 

جامع مهر و ماه کار کردم 

ایکیو هم خریدم وقت نکردم بزنم 

فیزیک فقط خیلی سبز های تک پایه کار کردم( ولی چند بار هر کتابو زدم)

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پینوکیو رو اخه فرهمند نیا تکلیف میده / میخوام کلاسو انلاین ببینم با یحیوی ارتباط نگرفتم ولی میتونم خ ...

ببین اینی که میگم پینوکیو خوب نیست نظرم خودم نیست فقط کلی از دوستام و مشاورا و... ایناهن اینو میگن تستای متناسب با کنکور نداره مهم نیست تکالیفش اینجوریه که از ۲۰۰ تست از یه فصل میده که باید بزنی حالا تو این ۲۰۰ تا تستو از یه کتاب خوب بزن 

اینم که میگی با یجیوی ارتباط نگرفتی و میخوای خودتو مجبور کنی کاملا اشتباهه تو تا وقتی با یه نفر ارتباط نگیری چجور میخای درس یاد بگیری اشتباه منو تکرار نکن برا یحیوی ۵ میل پول دادم که بدردم‌نخورد و و قتمو تلف کردم الان مجبورم برا فیزیک یه سری فصلا رو حذف کنم که این خیلی بده ر

قضاتی هم من یه جلسه بیستر ندیدم ارتباط نگرفتم ول کردم ولی روشاش جوری نیست که همه بفهمن روشاش درسته و جواب میده ولی برای بچهای قوی خوبه

اینم که میگی اریان روشای جدید میگه پس میشه باهاش دزصد خوب گرفت اشتباهه کاملا هم اشتباهه روشای اریان فقط بدرد خودش میخوره کارایی نداره برا کنکور

معین واقعا عالیه به شرطی که کلاسو خوب ببینی جزوشو کانل بخوتی و تست تست تست چیزی که باعث میشه تو درصدت تو ریاصی رشد کنه تنرین و نسته نه روشای جدید

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀