2777
2789

شما چندساعت تو زودمز میزارید و شعله رو چه درجه ای میزارید؟از همون اول ادویه نمک میزنید؟

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

چرم زودپزت شاید خرابه بخار میاد بیرون


زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فوبیای زودپز دارم آخه یه بار منفجر شده 

توقابلمه دوساعت میزارم اول شعله زیاد آب جوش اومد شعله رو کم میکنم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

تو زودپز ک نه، تو قابلمه درست میکنم رو شعله ملایم حدودا ۴ تا ۵ ساعت 

ب جز نمک باقی ادویه ها رو همون اول میریزم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

زودپز که یه ساعته میپزه در کل من آبگوشت از شب تو قابلمه میزارم خیلی بیشتر حال میده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مال ما قدیمیه یعنی از این جدید سیستم دارا نیست 

گوشتو زیر دو ساعت میپزه شعلشم کمه 

بعد پخت گوش مامان نخود جدا پخته شده رو اضافه میکنه بعد بیست دقیقه اخر سیب زمینی پنج دقیقه اخر نمک رب ادویه 


کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

شعله متوسط حدودا یک ساعت ونیم.

نه هیچ ادویه ای اول کار نزن.

فقط پیاز و تفت میدم بعد گوشت واضافه می کنم بعداز تفت خوردن حبوبات(از قبل پخته شده فریزر دارم) و بعد آب جوش.

ادویه، نمک و رب رو بعد از پختن وباز کردن درب زودپز.

  💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

من سه ساعت با زود پز میذارم زود پزم از این جدیداس در کلیپسی خوشمزه میشه 

نمک و فلفل و زرد چوبه با کمی دارچین میکنم همیشه هم یه گوجه میندازم توش البته رب هم میکنم طعمش عالی میشه امروز ناهار گذاشته بودم اتفاقا

لایک نکن 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792