2777
2789

لاستیک دور درب زودپز مشکل داره که کیپ نمیشه و آب تبخیر میشه . زودپز من هرچقدر آب بریزم پس از اتمام پخت همون مقدار بهم تحویل میده . هیچی از آبش کم نمیشه . . البته یبار غذام‌ سوخت بدلیل تبخیر آب که بعد متوجه شدم لاستیک را بدرستی جا نزده بودم و کیپ نشده بود 

فوبیای زودپز دارم آخه یه بار منفجر شده توقابلمه دوساعت میزارم اول شعله زیاد آب جوش اومد شعله رو کم م ...

تو قابلمه خو عین سنگ میشه برا من. مبگم درشو کیپ میکنی اصلا دیگه باز  نمیکنی؟رو حرارت خیلی کم میزاری؟چون زیاد باشه آبش تبخیر میشه 

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره همه ادویه جات و نمک و... اضاف میکنماول با شعله زیادبعد متوسطیه ساعت چهل دقه میپزه

رو شعله زیاد ابش تبخیر میشه اخه

بخار میاد ازش خوب . اون شلنگ دورش منظورته؟عوضش کنم بینم

اره نباید ازش بخار بیاد ، باید صدا بده ، اون چرم دورش احتمالا خرابه ، عوضش کن درست میشه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
تو قابلمه خو عین سنگ میشه برا من. مبگم درشو کیپ میکنی اصلا دیگه باز نمیکنی؟رو حرارت خیلی کم میزاری؟ ...

من پختم اتفاقا گوشتشم خیلی نرم شده شما حتما شعله رو زیاد میکنی که کل آبش تبخیر میشه یا آب کم میریزی وسطاش آب سرد اضافه میکنی یا نخود رو جدا نمیپزی ....ببین ایرادت کجا هست 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

لاستیک دور درب زودپز مشکل داره که کیپ نمیشه و آب تبخیر میشه . زودپز من هرچقدر آب بریزم پس از اتمام پ ...

عه راست میگی چک میکنم

من پختم اتفاقا گوشتشم خیلی نرم شده شما حتما شعله رو زیاد میکنی که کل آبش تبخیر میشه یا آب کم میریزی ...

نخود رو جدا نمیپزم. ینی نخود خام بزارم. گوشت نپز میشه؟

نخود رو جدا نمیپزم. ینی نخود خام بزارم. گوشت نپز میشه؟

نه عزیزم نخود رو تو قابلمه جدا بزار بپزه و بعد آبش رو خالی کن بعد که گوشت پخت نخود رو اضافه کن و به گوشت نمک و ادویه نزن تا خوب بپزه بعد آخر سر نمک و ادویه رو اضافه کن چون نمک باعث دیر پزی گوشت میشه و یه کلک هم اینه که وقتی میخواهی گوشت زودتر بپزه یهکم از قوری چایی بریز تو آبش

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عه راست میگی چک میکنم

شعله اجاق رو کم کن بعد از اینکه آب جوش اومد دیگه آبش تبخیر نمیشه