2777
2789
عنوان

آیا چهرتون شبیه آدم معروفی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 108 پست
والا تاالان همه سعی داشتن بگن من خیلی زشتم و موفقم شدن منم باور کردم که زشتم

شما زیبایی نذار حرف بقیه اذیتت کنه 

خودمم از حرف خیلیا زخم خوردم ولی خودتو دوست داشته باش چهرت از ۲۳ به بعد زیبا تر میشه

آرایش مناسب و روتین مناسب داشته باش😍♥️

گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور                    کاربری دست*دونفر*

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما همه زیبایی‌های خاص خودمونو داریم

بازیگرا چرا بیشتر توچشمن چون بیشتر تو دین و همه میشناسنش وگرنه خیلی از شماها از اونا زیباترید

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

شما زیبایی نذار حرف بقیه اذیتت کنه خودمم از حرف خیلیا زخم خوردم ولی خودتو دوست داشته باش چهرت از ۲۳ ...

بیشتر از ۲۳ هستم عزیزم ولی خب میگن حتی کارم به پیش روانشناسم کشید که دیگه خودم یه طوری شد حرف دیگران برام ارزشی نداشته باشه

👣

ما همه زیبایی‌های خاص خودمونو داریمبازیگرا چرا بیشتر توچشمن چون بیشتر تو دین و همه میشناسنش وگرنه خی ...

بله دقیقا

گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور                    کاربری دست*دونفر*

والا تاالان همه سعی داشتن بگن من خیلی زشتم و موفقم شدن منم باور کردم که زشتم

خوکتور قبول داشته باش

من چون بورمو و ککو مک دارم تو بچگی خیلی اذیت شدم

ولی الان تو چهل سالگی چهرم واقعا تغییر کرده

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خوکتور قبول داشته باشمن چون بورمو و ککو مک دارم تو بچگی خیلی اذیت شدمولی الان تو چهل سالگی چهرم واقع ...

من خیلی خوشم میاد از صورتایی که کک مک دارن 😍😍😍 شبیه اروپاییا

👣