2777
2789
عنوان

بدجور دارم خودخوری میکنم سردخترم

137 بازدید | 16 پست

مهدکودکش نزدیک خونه مادرشوهرمه دخترعمشم اونجاس باهاش گاهی میره خونه مادرشوهر صبرنمیکنه برم دنبالش وقتیم میره اونجا خاک توسرا یا عیب از موهاش میگیرن یا بدنش یا از لباسش  یچیزی بار باباش میکنن ک بچت اینجوره بچت اونجوره برمیگرده خونه هرچی بهش میگم نرو این بچه حرف گوش کن نی

خودم نرفتم دنبالش چون مادرشوهر بدش میاد گ سریع اومدی دنبالش زنگ میزنم شوهرمم جواب نمیده اعصابم خورده

به خوشی بیای دلبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا یجورن دشمنن میدونین اونروز با بهترین تیپ فرستادمش مهدکودک رفته دخترم خونه مادرشوهر غیرمستقیم شوهرم میگف لباسش چرا بلنده لباس نخر اینقد فهمیدم همش حرف مادرشوهره

به خوشی بیای دلبرم

وقتی نمیری دنبالش میره خونه مادر شوهرت؟؟؟؟ 

میدونی چقدر خطرناکه 

به بچت باید خیلی خیلی خیلی زودتر یاد میدادی صبر کنه و به جز شما و پدرش حق نداره با کسی بره اصلا خونه چسبیده باشه به خونه مادر بزرگش فرقی نداره

تو این دوره زمونه به چشم خودم نباید اعتماد کنی بعد بچه تنها میره؟؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
وقتی نمیری دنبالش میره خونه مادر شوهرت؟؟؟؟ میدونی چقدر خطرناکه به بچت باید خیلی خیلی خیلی زودتر یاد ...

استرس دارم کاش بابامو میفرستادم بره دنبالش

به خوشی بیای دلبرم

خب یدش بیاد 

مگه مهمه؟

سعی کن یکاری کنی بچت دیگه بدون اجازه شما نره اونجا 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

صدبار با عصبانیت بهش گفتم باباش بفهمه بدش میاد ک چرا نمیزاری بره خونه مامانم مامانم چیکار گرده مگه

بگو دوست ندارم بره چون هر روز می‌ره نمیتونم ببرم بیارمش هر روز از خونه مامانت

کاربری دست دو نفره🌸
استرس دارم کاش بابامو میفرستادم بره دنبالش

میگم یا شما یا همسرت

میگی کاش بابامو فرستاده بودم؟😐 خب اینو به بچه بگی میگه بابای شما چه فرقی با مامان بابا داره؟😐

من دارم از لحاظ امینت صحبت میکنم پس فردا میره مدرسه خیلی مهمه بلد باشه این جور چیزارو

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
میگم یا شما یا همسرتمیگی کاش بابامو فرستاده بودم؟😐 خب اینو به بچه بگی میگه بابای شما چه فرقی با مام ...

من چیکارش کنم باباش نفهمه این دختر من از رو بازی با دخترعمش ک میره خونه مامانبزرگش میرن باهم اونجا میدونم نباید ب حرف هرکسی گوش نده

به خوشی بیای دلبرم
صدبار با عصبانیت بهش گفتم باباش بفهمه بدش میاد ک چرا نمیزاری بره خونه مامانم مامانم چیکار گرده مگه

یعنی چی خونه مادرم بچه مهد کودکی چه به این حرفا

بچه بدون مادر تا یه سنی حق نداره جم بخوره کار کن روش

یه دختر خوب😂😍