2777
2789
عنوان

دیدین دختر خانه دار ازدواج توپ داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 147 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی هم بود دختره چهرش معمولی بعد جدایی بایه پسره ازدواج کرد.. تعریف میکنن خانواده پسره خیلی بزرگ و ثروتمندن.. پسره خودش معلم.. دختره تحصیلات نمیدونم اما خونه داره چهره خیلی معمولی

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
عزیزم به کسی یاد نده از توقعاتش کوتاه بیاد، هرچی توقعتو بیاری پایین تر نتیجه هم میاد پایین تراتفاقا ...

افرین خب اون پسره هم توقع هاش بالاست 

همه دوست دارن زن هاشون خیلی خیلی خوشگل باشن 

تحصیل کرده باش و پولدار باشه خانواده زنش 

پس برای همین که میگن کبوتر با کبوتر باز با باز

دوست خودم فقیر بودن خواهرش ۱۷سالگی تو حرم امام رضا یه فوق پولدار میبینتش میگیرتش بعد برای خانواده اش ...

از اون قمست که به خانوادش کمک کرده اصلا خوشم نیومد واقعا بعضیا چطور قبول میکنن؟

من ازدواج نکردم ولی هر پارتنری داشتم بلا استثنا اختلاف مالی شدیدی با خانواده خودم داشتن و چون تجربشو داشتم بهت میگم که دنبال خیلی مرفه و اوضاع مالی فوق العاده نباش چون خودت اذیت میشی

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
افرین خب اون پسره هم توقع هاش بالاست همه دوست دارن زن هاشون خیلی خیلی خوشگل باشن تحصیل کرده باش و پو ...

نه اتفاقا مرد ها معیارهایی کاملا متفاوت از چیزی که شما تصور میکنین دارن

مخصوصا اگه خودشون تمام این ویژگی هارو داشته باشن کمتر به دنبال دختر پولدارن

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

خانواده اش خیلی فقیر بودن بعد مرده هم پولدار. تهرانی گفت خجالت میکشم خانواده اش خونه و زندگی اینجوری داشته باشند ولی خانواده خیلی آبرومند و مهربونی هستن من و اون دوستم از پنج سالگی باهم بودیم اونا رفتن مرکز استان 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

واقعا منم تحمل همینارو ندارم

چجوری غرورشون اجازه میده

دوست بودن؟

بله ۲ ماه بود دختر خالم طلاق گرفته بود رف دندون پزشکی،دوست شدن،ی سال بعدش پسره اومد خاستگاری ،عین دختر براش مراسم عقد و عیدی و تالار عروسی گرفتن،الانم داره تو اوج خوشبختی زندگی میکنه

بلد نبود فنجون زیر پاش برداره