2777
2789

بعدش چه بیماری ها یا عوارضی آمده سراغش؟ 

تو یه پاکت چند تا دونه سیگار هست؟ 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوتاپاکت دیدم ۳۰ سال پیش رئیس بانک بود سنشم بالابود ولی هنوزم زنده ی

نمی دونم شاید همون بی خیالی اش باعث شده عمرش طولانی باشه 

شوهر من روزی سه تا پاکت سیگار میکشه کلا بیست ساله که سیگاریه و ده سال میشه که سه تا پاکت میکشه خیلی هم داغونه اوضاع سلامتیش چون خیلی خروپف میکنه و نفسش میگیره موقع خواب و کلی خلط توی بینی و دهانش همیشه هست یه سره دستمال کاغذی لازم داره دندان هاش خیلی زرد و سیاه شده پوستش هم تیره شده مخصوصا لبش هر وقت آزمایش خون میده جوابش اینه که داخل خونش کلی عفونت نشون میده کبدش هم داغونه ریه هاش هم کلا داغونه ولی جالبه که بدونین خودشو سرحال و سلامت میدونه و از این شرایط راضیه عشق میکنه با سیگار در ماه نزدیک سه میلیون پول سیگارش میشه منم هر روز بهش میگم که نکش فقط سلامتیت رودر خطر انداختی بدتر اینه که من نمیتونم باهاش راحت برم بیرون و گردش یا زیاد کنارش بمونم چون از اون همه دود خفه میشم واقعا واسم آزار دهنده است  

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

شوهر من روزی سه تا پاکت سیگار میکشه کلا بیست ساله که سیگاریه و ده سال میشه که سه تا پاکت میکشه خیلی ...

چقدر سخت! 

من یه دایی داشتم خیلی زیاد سیگار می کشید در حد پاکتی بعد یه بار مریض شده بود رفت دکتر.   دکتر بهش گفته بود اگه همین طوری سیگار بکشی نهایتش یه سال دیگه از دنیا می ری!   همین شد که کلا سیگار گذاشت کنار و جالب اینجاست که ۲۰ سال از اون موقع می گذره و دیگه سمت سیگار نرفت و خیلی هایی که از دایی ام سالم تر بودن تو این ۲۰ سال فوت کردن و ایشون هنوز هستند! 

یه همت می خواد که طرف بتونه کامل سیگار بزاره کنار!