2777
2789
عنوان

امروز اولین دیت زندگیم‌ رو رفتم نظرتون چیه راجب طرف

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 67 پست
به نظر من پسری ک به خانواده ش وصل نیست خیلی خوبهههدوز پسرم همش میگه می‌ره بغل مامانش به مامانش وابست ...

ازدواج کنی باهاش و بری خونه نادرشوهرت زندگی کنی ک دیگه هیچچچچچچ 

زندگیت قطعا بهم میریزه و خیلی بد میشه 

ب نظرم جدا شو 

🩷
قطعابخاطردرسشه چون دانشجودندونه

خب مورد بعد این که خجالت کشیده گفته روستا هستن باید یه کم باهاش اشنا بشه ببینم ایا فقط از روستا خجالت کشیده یا الان که دکتره خانوادشو از خودش پلیین تر میدونه یعنی اگه رابطش با خانوادش خوب باشه و برای خانوادش احترام قائل بشه خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وضعیت مالی ضعیفی داره و خیلی فیس مردونه و خوبی داره از این نظر خیلی خوشم میاد

عزیزم نمیشه  کلی نطر داد ولی معمولا دور و بر دندونپزشکا پر از دستیار و منشی و بیماراییه که سعی میکنن مخش رو بزنن و اینکه ایشون الان اعتماد به نفس نداره ولی به محض فارغ التحصیل شدن انچنان دکتر دکتر به نافش میبندن که خیلیا از جاشون هم در میرن...😁😁 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
وضعیت مالی مهمه ولی بستگی به هر شخصی داره اگه مشکلی با وضعیت مالیش نداری میتونی یک مدت باهم باشید بب ...

این اول راهه ایندش خوبه دانشجودندونه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

سن خودت تحصیلاتت شغل پدر مادراتون تعداد اعضای خانواده هاتون این ک قصدتون چی جدیه یا فقط دوستی قومیتت ...

وای چقد سوال 😂

من ۲۱ سالمه خودم دارم واسه کنکور مجدد میخونم چون رتبه کنکورم خوب نبود و چیز خوبی قبول نشدم 

اکنون پدر مادرش کشاورز من مامانم خونه دار و بابام جوشکار و بازنشسته من دو تا داداش بزرگ دارم اونا ۴ تا بچه هستن این داداش بزرگه قصدم جدیه ولی واسه ازدواج ۴ یا ۵ سال دیگه 

عزیزم نمیشه کلی نطر داد ولی معمولا دور و بر دندونپزشکا پر از دستیار و منشی و بیماراییه که سعی میکنن ...

عزیزم این اشتباه من الان پرستارم شوهرم پزشکه

وبنظرم به ذات ادماس مثلااگه ادم ذاتش بدباشه توشرکت کارکنه خیانت نمیکنه؟

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

ازدواج کنی باهاش و بری خونه نادرشوهرت زندگی کنی ک دیگه هیچچچچچچ زندگیت قطعا بهم میریزه و خیلی بد میش ...

آخه خیلی حس خوبی دارم باهاش همون یک باری که دیدمش 

و حس امنیت دارم کنارش 😅حس میکنم دور نمیزنه و خیلی صادقه 

ی دخمل ناناز

این اول راهه ایندش خوبه دانشجودندونه

همه  ادما اول راهن تو هر شغلی تو هر موقعیتی  باید با این وصعش کنار بیاد چون حالا حالا قرار نیست وضع مالیشون بهتر بشه چند وقت باید پاش بمونی تا برسه به اون آینده خوب

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
آخه خیلی حس خوبی دارم باهاش همون یک باری که دیدمش و حس امنیت دارم کنارش 😅حس میکنم دور نمیزنه و خیلی ...

حس امنیت به خیلی چیزا بستگی داره با حس امنیت نباید گول بخوری نواقصو در نظر نگیری در کل با یه دیت نمیشه شناخت شناختتون طول میکشه