۲۳ سالشه دانشجوی دندون پزشکیه خونوادش روستا زندگی میکنن خودش توی یه سنی جدا شده ازشون و شهر زندگی میکنه خیلی محترم و خوش اخلاقه و آدم خاکی هست حس کردم ناراحته از اینگه خونوادش روستا هستن شایدم خجالت کشید اما من گفتم باید افتخار کنی نمیدونم بچه ها حسابی شوکه شدم فکرنمیکردم واسه روستا های اون شهر باشه نمیگم بده اما به نظرتون این پسر مناسبه برای ادامه رابطه کلا میگم اگه سوالی راجبش دارین بپرسینیا چیز بیشتری میخواین بدونین
اخلاق مهمترین که بابد به مرور بفهمی با یه بار دیدن نمیشه
خانوادش هم روستا بودنشون مهم نیست اما اینکه جرا جدا شده و ارتباط داره یا نه و چجور خانواده ای هستن مهمه
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببین از نظر موقعیت مناسبه اخلاقشم باید در نظر بگیری ببینم خوبه یا نه این جدا زندگی کردنش دلیلش چیه یه پسر 23 ساله جدا از خانواده زندگی میکنه ایا به خاطر درسه یا خونه مجردی گرفته
وضعیت مالی ضعیفی داره و خیلی فیس مردونه و خوبی داره از این نظر خیلی خوشم میاد
وضعیت مالی مهمه ولی بستگی به هر شخصی داره اگه مشکلی با وضعیت مالیش نداری میتونی یک مدت باهم باشید ببینید بهم میخورید از قیافه هم که خوشتون اومده باشه نصف بیشتر کارو رفتید
بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون