2777
2789

چند مثال میزنم نظرتون و بگین

شوهر من ماشین داره آژانس،وقتی کسی میاد خونمون و ماشین ندارن شوهرم موقع رفتن میگه میرسونمتون اگه طرف فورا قبول کنه حرصم میگیره ولی اگه بگه ن زحمت نکش ماشین میگیریم و ... ناراحت نمیشم برسونتشون

ی جاری دارم شوهرش معتاده با بچه هاش بردمشون بازار برای خودش و بچه هاش لباس خریدم ،بردمشون کافی شاپ ،بعد وقتی بچه ها چیزی میخواستن ب جای اینکه بشون تذکر بده بگه بسته دیگه چیزی نخواین (می‌گفت اینم ولی جدی و با قاطعیت نه)می‌گفت اینو می‌خواین چکار ی چیز دیگر بردارین

یا الکی می‌گفت الانبراتون لبو میخرم (منظور ش این بود لبوهم بخرم)

بنظرم سو استفاده گر و پرو اومد 

حق دارم؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم حق باشه یا نه ولی منم دقیقا اینجوریم بعد ک اون کارو انجام دادم طرف اینشکلی باشه کلی ب خودم بد و بیراه میگم 

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

درباره ی جاری عزیزتون بله ، گاهی اوقات انسان ها سواستفاده میکنن 

ممکنه خودمون هم رگه هایی از این اخلاق رو داشته باشیم .

ولی درباره ی تعارف به مهمان یکم سخت میگیری .

و ضمنا اگر کمک میکنی به جاری ، اینو یادت باشه اگر لحظه ای ترش رویی ازت ببینه تمام زحماتی که کشیدی رو به باد میده .

یا به روی خودت نیار ، یا کلا کمک نکن . فقط مبلغی کمک مالی همین و بس 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اگه زیاد تکرار نمیشه سخت نگیر و برای دل خودت و ثوابش انجام بده ...به قول جناب ابوالحسن خرقانی: " هر که دراین سرا در اید نانش دهید و از ایمانش مپرسید، چون انکس که به درگاه خدا به جان ارزد البته بر خان بوالحسن به نان ارزد 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

کاملا حق داری از رفتار طرف ناراحت بشی. 

ولی از خودت ناراحت شو که در برابر خواسته های بی جاشون نه نمیگی. 

من یه بار نامزدم اومد دنبالمون دانشگاه با دوستم بودم.دوستم گفت بی زحمت منم میرسونید گفتم باشه. 

بعد رسوندیمش گفت اینجا سوپرمارکت نگه میدارید،  نگه داشتیم. 

یه جا جلو تر باز لبنیاتی میخواست واسته. وایستادیم 

دیگه به میوه فروشی رسیدم گفت نگه دارید من زدم اسفالتش کردم گفتم از ماشین پیاده شو برو اژانس بگیر و کنار میوه فروشی ولش کردیم با ماشین رفتیم خودمون. 

دختره ی پرو. 

بعد ببین با چشم گفتن با ادمای پرتوقع،  پروترشونم میکنیم 

عزیزم گناه دارن 

خودت بگو مثلا تا فلان قدر میتونم خرج کنم و بیشتر از اون نه 

ک ن خواسته های اونها زیادی کنه نه دلشون بشکنه 

مثلا زیاد تو کارتم موجودی ندارم و الان باید فقط چیز های ضروری رو بگیریم 

جاریتم فک نکنم پررو باشه به هر حال اونم مادره دیگ 

خوش رو و خوش رفتار حدود رو تعیین کن دیگ

درباره ی جاری عزیزتون بله ، گاهی اوقات انسان ها سواستفاده میکنن ممکنه خودمون هم رگه هایی از این اخلا ...

چ ربطی به ترش روی داشت

اگه زیاد تکرار نمیشه سخت نگیر و برای دل خودت و ثوابش انجام بده ...به قول جناب ابوالحسن خرقانی: " هر ...

میترسم فکر کنه وظیفه مه