2777
2789
خب میگین بعدش دیدم پریودم؟!

اشتباه تایپی بود🤦‍♀️

اصلا اون ماه اقدامم نداشتم یعنی ناخواسته بوده الانم توی ۸ ماهگی هستم اسفند بدنیا میاد

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تو اقدام بودم، پریودم عقب افتاد بی‌بی چک و آز مثبت شد ولی از علائم قبل از تست بخوام بگم این بود که روزای آخر سیکلم با حالت تهوع از خواب بیدار میشدم یه چند ساعتی حالت تهوع داشتم بعدش خوب میشدم 

یه روز هم با سرگیجه از خواب بیدار شدم

علاییم همینا بود

الان علائم خاصی ندارم فقط اشتهام نسبت به قبل کمتر شده

هفته هفت بارداری هستم

از کی این دردا رو گرفتی؟

قبل موعدم جوری که احساس می‌کردم قراره پریود بشم هی منتظر موندم خبری نشد😂

بازم اهمیت ندادم رفتم مسافرت دیگه شکم به یقین تبدیل شده بود چون سابقه ی عقب انداختن نداشتم دیگه رسیدم خونه اون موقع تقریبا ۶ هفته شده بودم علائم بیشتر شد سینه ها حساس شده بودن دردش بیشتر شده بود حالت تهوع هم شروع شد بی‌حال هم بودم تست زدم بعد ۱۵ روز که مثبت شد

خونریزی داشتم یعنی لکه های صورتی و من فکر میکردم پریودیمه اما باردار بودم و کمر درد و ی کوچولو ب بوی غذا حساس بودم 

بچمم سقط شد الان باز تو اقدامم‌

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
کی ها بیشتر بیحال بودی؟

بیشتر سمت صبح بود 

ولی اینکه فهمیدم باردارم اینجوری بود که یه روز بعد از ظهر از خواب بیدار شدم اصلا حس راه رفتن نداشتم دهنمم تلخ بود به مامانم تلفن زدم گفتم اینجوریم گفت مبارک باشه بارداری

گفتم اصلا غیر ممکنه من همش 4 ماهه ازدواج کردم خلاصه 

برا  اطمینان بیبی چک گذاشتم و مثبت شد و بازم باورم نمیشد گفتم حتما خطا داده رفتم سونو گرافی 6 هفته و 6 روز بودم یه هفته هم بود عقب انداخته بودم ولی چون اون روزا استرس داشتم میگفتم از استرسه یه درصدم احتمال بارداری نمیدادم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

پوستم روشنتر شده بود و موهام بور شده بود یعنی من هفته ۱۴فهمیدم باردارم تا اونموقع ابروهام جوری روشن شده بود بهم میگفتن رنگ کردی موهای بدنم پاهام همه بورشده بود.البته من خودم پوستم رنگش روشنه و موهام خرماییه اما قشنگ دودرجه روشنتر شده بود.عجیبترین و قابل سوالترینش همین بود.وگرنه بقیه چیزام مثله قبل بود ورزشمو داشتم پیادهروی استخر همه چیزمو‌داشتم 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.