2777
2789

۴ روزه از بس سرفه می‌کنه هرچی میخوره بالا میاره . دکتر واسش پلارژین . شربت گیاهی آیورامی . ستیریزین واسه آبریزش بینی داده بهش . چکار کنم هرچی میدم فایده نداره بچم نمیتونه بخوابه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخور سرد روشن کن از این قطره اکالیپتوسا هم یک قطره بریز داخلش

پسر من سینش صدا میده 

برای سرفه پنیرک عالیه 

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

مرتب حوله گرم کن بزار روی سینش ،نسوزه ها

با روغن سیاهدونه هم ماساژ بده

بخور اکالیپتوس

همه این کار ا رو زیاد انجام بده 

آویشن هم زیاد بده 

یادمه بچم 5 ماهش بود ،شدید مریض بود ،صبح تا شب کارم اینا بود که بستری نشه

این ویروس جدیده اینجوریه متاسفانه الان دختر من دقیقا هفت روزه درگیره سه سالشه از بس سرفه میکنه به گریه میفته ، من براش دستگاه نبولایزر هم گرفتم تو خونه دارو میرزم توش حالت بخور ماننده امروز گفتن مریم گلی و پنیرک دم کن بده یکم دادم ، ساشه مونته لوکاست تو شیر حل کردم که اینو شما هم میتونین بدین برا بچت های کوچیکم مشکلی نداره تو هفت ماهگی برا سرفه دختر من داده بودن ، اگه خوب نشه دیگه مجبورم دگزا بزنم براش چون خیلی اذیت میسه 

عزیزم سیب و به بخارپز کن بده بخوره

شلغم، سوپ درست کن تا بخوره

گل گاوزبان حتما دم کن تا بخوره عالیههههه

سعی کن سیتریزین کمتر بدی 

همون پلارژین عالیه سرساعت بهش بده

ان شاالله زود خوب میشه

چند وقتشه؟