2777
2789
عنوان

کسی طلاق توافقی گرفته

123 بازدید | 18 پست

۱۶ هم اولین جلسه مشاوره هست لطفا هرچی میدونین بگین چقد طول میکشه میشه این مشاوره هارو نرفت؟؟

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه میبایست برین ولی برای صدور گواهی صرف یک جلسه باید پول بدین ک راضیشون کنید

ینی جلسه اول ک رفتیم مشاوره پول بدیم؟چقد میخان؟

ینی جلسه اول ک رفتیم مشاوره پول بدیم؟چقد میخان؟

بسته به جایی ک میرین داره 

من جلسه مشاوره خود موکلام رو میفرستم برن شرکت نمیکنم ولی میگم همونجا پول بدن ک گواهی صادر شه

بسته به جایی ک میرین داره من جلسه مشاوره خود موکلام رو میفرستم برن شرکت نمیکنم ولی میگم همونجا پول ب ...

آهان شما وکیل هستین؟

بسته به جایی ک میرین داره من جلسه مشاوره خود موکلام رو میفرستم برن شرکت نمیکنم ولی میگم همونجا پول ب ...

سوال دارم

بله عزیزم

با شوهرم توافق کردیم در ازای ماشینش و وسایل خونه و پول پیش خونه و طلاهام مهریمو ببخشم همه اینا حدود ۵۰۰ میلیون میشه و مهریه من حدود ۶ونیم میلیار میشه میگه بیا بنویس مهریتو میبخشی منم مینویسم اینارو بهت میدم الان کجا باید بریم بنویسیم و چ زمانی باید بریم؟میترسم ماشینو بفروشه یا بنام کسی کنه

میتونیم جلسه اول مشاوره بگیم قصدم سازش نیس تا زودتر تموم بشه؟ جلسه ها هر چن وقت یکباره و چقد طول میکشه؟

با شوهرم توافق کردیم در ازای ماشینش و وسایل خونه و پول پیش خونه و طلاهام مهریمو ببخشم همه اینا حدود ...

خب همزمان ک رفتین دفترخونه اینکارو انجام بدین و باید به امضای سردفتر و مهر دفترخونه برسه 

خواستین میتونین از شهود هم بخواین امضا کنن 

خب همزمان ک رفتین دفترخونه اینکارو انجام بدین و باید به امضای سردفتر و مهر دفترخونه برسه خواستین میت ...

ینی همون زمان طلاق؟؟نمیشه زودتر؟میگم ک میترسم ماشینشو بنام کسی کنه ی پراید ۸۹ هیچی نداره دلم ب اون خوشه فقط

ینی همون زمان طلاق؟؟نمیشه زودتر؟میگم ک میترسم ماشینشو بنام کسی کنه ی پراید ۸۹ هیچی نداره دلم ب اون خ ...

من کی گفتم زمان طلاق 

اصلا این توافقات میتونه در طول زندگی و بدون اختلاف هم انجام بشه 

شما همین فردا صبح میتونید اقدام کنید