2777
2789
عنوان

جاریم ی حرفایی میزنه که نمیتونم باهاش خوب باشم ببینین حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 55 پست
نمیشه سخته آدم به کوقع از دهنش در میره نمیشه مدام رسمی باشی مگر سالی دوبار اونا رو ببینی

با تمرین میشه

منم یه جاری دارم که مصاحبت باهاشون راحت نیست

وقتی میبینمشون ر مورد روزه مره چار کلام میگیم و تمام 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

حسادت داره بهتخواهرشوهرمنم اینجوری بوداز عر چیزی نکته میگرفت برای تیکه انداختن

دقیقا گاهی بعضیا از حسودی اینجوری میکنن. منم نمیدونستم . چندساله فهمیدم. مادرشوهرم سر حسادت ی رفتارایی داشت ک‌یبار تو حرفام‌گفتم بهش ی جبهه گیری خاصی دارید دلیلشو‌نمیفهمم. 

روشن شد ک‌فقط حسادت و خودکم بینی بود.‌

parasoo1989@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جاری من که یه جوری با بقیه ی جاری ها رفتار میکنه انگار ما حقشونو خوردیم..چند شب پیش اومدن خونه نادرش ...

ایی وای شبیه جاری منم هست.‌وااای. 

اونم ازین حرکتا کرده. 

یکبارم شش ماه خونه باباش بود قهز خودش رفته بودا.‌بعد ک اومد با ما یجوری رفتار میکرد ک انگار ما ب شوهرش گفته بودیم ک‌ طلاقش بده انگار تقصیر ما بوده

parasoo1989@
ایی وای شبیه جاری منم هست.‌وااای. اونم ازین حرکتا کرده. یکبارم شش ماه خونه باباش بود قهز خودش رفته ب ...

اینم همینجوره،بچه هاش از در میان تو روشونو برمیگردونن نه سلامی نه علیکی..خودشم که فقط میخواد دعوا کنه با همه،دلم میخواست بهش بگم اگه اینقدر تحت فشاری چرا میای مهمونی بقیه هم ناراحت میشن از این رفتارات

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
اینم همینجوره،بچه هاش از در میان تو روشونو برمیگردونن نه سلامی نه علیکی..خودشم که فقط میخواد دعوا کن ...

واای. ببین این جلو بقیه نشون نمیداد زیاد. بعدش داستان میشد. 

بگما الانم سر‌اخرین دعوایی کرد الکی یکسال‌خونه باباشه .برادرشوهرم میخواد طلاقش بده. الان هممون میگیم تمومش کن 

parasoo1989@
درباره ی یه سری چیزا لازم نیست بهش اطلاع بدی . سر بسته حرف بزن وقتی درباره ی انجام کاری سوال میکنه ب ...

اخه کلا نباید دیگه حرف بزنم

این حرفم راجب روزمره بود دیگه از تمیزکاری میگفتیم

بعد حرف نزنم استوری میکنه حسوده فلانه

یکسره م برای اینکه عروس خوبه بشه زنگ میزنه فامیلای شوهر باهاشون خودشو خوب میگیره حالشونو میپرسه و ...

بعد باهاش حرف نمیزنم استوری میکنه حسودا در چ حالن فلان😐محلش میدم یکسره میرینه بهم محل ندم باز میگه ...

من اصلا باهاش حرف نمیزنم ولی جاهایی که مجبور باشم ببینمش شروع میکنه چرت و پرت گفتن کلا همه ازش متنفرن سر همین اخلاقش حتی خواهرشوهرم