2777
2789
عنوان

جاریم ی حرفایی میزنه که نمیتونم باهاش خوب باشم ببینین حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 55 پست

درباره ی یه سری چیزا لازم نیست بهش اطلاع بدی . سر بسته حرف بزن 

وقتی درباره ی انجام کاری سوال میکنه بگو هنوز تصمیم نگرفتم .

لزومی نداره براش غذا یا ترشی ببری ،  کمی سر سنگین باش . 

و جزئیت رو در اختیارش نذار .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری منم اینطور بود به شوهرم میگفتم میگفت نمنظوری نداره تازه مادرشوار هم باهاش صمیمیه کلا قیدشو زدم ...

ببین اخه ما خیلی رفت و امد داریم با فامیلای شوهر

بعد این یکسره براشون خودشیرینی میکنه ب همشون هی زنگ میزنه با اینکه پشت همشون میگه

هم بی زبون و بی سیاستی هم دهن لق! 

جاریتم ک اصلا قاطس. ادم نیس

خب نگو بهش چیزی

قرار نیس دوست باشی همه چیزو بگی ک

سیاست ینی حریم شخصی 

ینی قفل دهن داشتن

یادبگیر کی و کجا و با کی حرف بزنی

کمتر برو بیا پیششو موضوعاتی یگو ک ب زندگیت مرتبط نباشه

اونم تیکه انداخت جواب بده

نزار دهن گشادشو باز کنه

بهت حسادت میکنه !

سعی کن تو سلام علیک باهاش گرم باشی اما بهش چیزی از زندگیت و کارات نگی ....

وقتی که بهت تیکه میندازه ازش بپرس خوبی؟حالت خوبه؟انگار ناخوشی !از صدتا فحش بدتره 

بعضیا ذاتا شعور ندارن.کاریش نمیتونی کنی

واقعا. من جاریم ی حرکتی کرد بیشعوری بود فقط حرکتش . 

مادرشوهرم همیشه آشمالی میکرد. این سری علنی گفتم بیشعوره دیگه نه؟دیگه اینو نمیشه توجیه کرد.‌😄بدبخت گف اره 

parasoo1989@

این مدل ادما از خودراضی ان متواضع نیستن مدام میخان یه ایرادی از کارت دربیارن ..مثل یه انسان باشخصیت نمیتونن رفتار کنن و تشکر کنن یا تعریف و تمجید کنن..این مدل ادم رو من باهاش صمیمی نمیشم شخصا

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

حسادت داره بهت

خواهرشوهرمنم اینجوری بود

از عر چیزی نکته میگرفت برای تیکه انداختن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

باهاش صمیمی نشو

حد و حریم خیلی محکمی داشته باش

به بنده‌خدایی از اعضای خانواده‌م تو همسایگی‌مون بود

تند تند برای بچه‌هام شله زرد درست میکردیم و هربار برای بچه‌های اونم میبردم، یه بار موقع گرفتن شله‌زردا گفت تو باز زعفرون اضافه اوردی؟😐

دیگه از اون به بعد هیچچچچی براش نبردم 

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بیخود به همچین آدمی محبت کردی😒تنها کاری که باید بکنی اینه که با نادیده گرفتنش بسوزونیش،یه جور رفتار کن انگار نمیبینیش،چی میپوشه چیکار میکنه چی میگه، کاملا نسبت بهش بیتفاوت باش چون اینجور آدما تشنه ی توجهن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

جاری من که یه جوری با بقیه ی جاری ها رفتار میکنه انگار ما حقشونو خوردیم..چند شب پیش اومدن خونه نادرشوهرم بعد از وندسال دورهم جمع شدیم،اومد یکم نشست بعد بلند شد با دخترش رفتن تو اتاق خواب تنها نشستن تا شام

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..