2777
2789
عنوان

اگه براب برادرتون برید خواستگاری

287 بازدید | 34 پست

جلسه اول که اشنایی زنونه ست

جلسه بعدی با برادرتون که با دخترخانوم صحبت میکنه

حالا بعد اتمام جلسه دوم، چند روز بعد باید برای هماهنگی جلسه سوم تماس گرفت با خانواده دخترخانوم؟؟

میشه راهنمایی کنید لطفا؟؟ اداب خاصی داره یا نه؟؟

ما صفریم تو این چیزا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ اوکی هستین چند روز دیگ صبر کنید و زنگ بزنید  بگید نظر دخترتون چی بود؟ اگ مثبت بود برای ادامه دوباره برین خونشون. و کار تحقیقاتم شروع کنید

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

دیگه جلسه سوم برا مهریه و بله برون لااقل هفت روز فرصت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
حدودا بعد یه هفته تماس بگیرین نظرشون رو بپرسین مثبت بود برای بله برون میریدخوشبخت بشه ایشالا

وا بعد جلسه دوم زنگ بزنیم برای بله برون؟؟ هنوز که نمیشناسند دقیقا همو

شما برای برادرتون یا وقتی برای شما اومدند خواستگاری چقدر بعد زنگ زدن

وا بعد جلسه دوم زنگ بزنیم برای بله برون؟؟ هنوز که نمیشناسند دقیقا هموشما برای برادرتون یا وقتی برای ...

آهان فک کردم می‌خواین خیلی سنتی برید جلو

خب بعد سه روز زنگ بزنین بپرسین نظر دختر خانم چیه اگه مثبت بود بگین که اگه صلاح میدونین مثلا دوماه اینا با هم صحبت کنن تا همدیگه رو بشناسن

هزارمین کاربری 😬😬😬