2777
2789

دوتا خبر مهم باهم!

تو شوکم انگار... 

همش فقط میگم خدایا شکرت

دویروز جواب ازمایشمو گرفتم و مثبت بود خداروهزاران مرتبه شکر

بهار ازمون استخدامی رسمی(دولتی) دادم  و خداروشکر قبول شدم و تو تابستان و پاییز مراحل مصاحبه و گزینشش انجام شد حالا دیروز زنگ زدن بیاید برای تشکیل پرونده استخدامی، پذیرفته شدید... 

اصن یه جوری تو شوکم که هر دوش باهم اتفاق افتاده که به جز خداروشکر فکری برای شغل نمیتونم بکنم

نیاز مالی نداریم یعنی خداروشکر حقوق همسرمدخیلی برکت داره و اوضاع مورد رضایت هردومون هست

صرفا بخاطر اینکه درس خوندم و حسِ استقلال و اینا تصمیم به شرکت گرفتم

شغلش هم مرتبط با رشتمه و ارگانش خیلی مورد پسندمه اما... 🤰🏻

اینم بگم که جز خودمو همسرم هیچ کس نیس که بچمونو نگه داره و البته خودمم خوشم نمیاد و همچنین از مهد گذاشتن زیر دوسال... 

حالاشما جای من بودید میرفتید؟! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شما مرخصی زایمان داری دیگه یک سال کنارشی،بعدشم میتونی پرستار بگیر براش،دوربین هم میتونید بذارید چک کنید،کارتون رو براش زحمت کشیدید ازدست ندید،درضمن خیلی خیلی تبریک میگم بهتون،دلت همیشه شاد باشه

ان شاءالله مبارک باشه عزیزم 

نی نی قدم خیر بوده😍

ان شاءالله نی نی منم  با اومدنش خدا جواب قبولی منم باهاش بفرسته😍😘

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

مرخصی بدون حقوق بگیر

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘