2777
2789

مسئله نوع پوشش یه بحثیه که باید قبل ازدواج به نتیجه برسه و اینکه موقع انتخاب یه فرد چشمامون هم باهامون هست و خونه جا نذاشتیمش و داریم نوع پوشش رو میبینیم و انتخاب میکنیم مگر اینکه بعدا تغییر کرده باشه

نامزد شما از روز اول مشکلی نداشت و حالا داره اذیت میشه!

عجیبه

کاربر آقا
کارم درسته ؟ خودم میلم همینه مثل آدم لباس بپوشم خانوادم ناراحتن کوتاه میپوشم

هرچند این تاپیک به زودی میترکه. وای من پیشنهادم اینه که همیشه خواست خدا را اولویت قرار بده. نه نامزد نه خانواده نه حتی خودت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسئله نوع پوشش یه بحثیه که باید قبل ازدواج به نتیجه برسه و اینکه موقع انتخاب یه فرد چشمامون هم باهام ...

قبلش خیلی جلوی خودش میگرفت فقط میگفت این چه وضعشه ولی امروز دیگه ترکید همه رو گفت

کارم درسته ؟ خودم میلم همینه مثل آدم لباس بپوشم خانوادم ناراحتن کوتاه میپوشم

هر جوری خودت دوستداری و حالت خوبه بچرخ 

الان یهو از لپ لپ در نیومدی که قبل نامزدی دیده بودت 

اصلا اصلا اصلا سر این مسئله کوتاه نیا 

رعایت حالشو کن اما اگر گفت فلان چیز بگو اینو دوستدارم ۱۰ بار کار خودتو کن یه بار بهش احترام بزار ولی زیادم سخت نگرفته باشه چون بعد اینکه بری سر خونه زندگیتون خیلی بدتر میشه محدودت می‌کنه نمیزاره بیرون بری یه جایی به بعد حتی 

میگه مردا دقیقا به همون نقطه ای از یه زن نگاه میکنن و چشم چرونی میکنن که بهشون گیر میدن ، این و روانشناسی ثابت کرده بزار حرص بخوره حسادت کنه ولی چشمم تو رو ببینه تعصبشون رو ماست از چیزای دیگه خوششون میاد اما اصلا از این مسئله راحت نگذر متوجه ای ؟! سعی کن سوتی ام دستش ندی که دیگه ول کن نیست و سواستفاده می‌کنه که کنترلت کنه تو آدمی و یه بار زندگی می‌کنی عروسک و ملک کسی نیستی جوری که دوستداری و البته گفته باشم از خط قرمزات رد نمیشه زندگی کن♥️♥️

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀