2777
2789

یه خاله دارم یه پسر تقریبا ۲۶، ۲۷ساله داره 

منم ۲۱سالمه 

خدا میدونه هیچ حسی بهش نداشتم و ندارم ، تو جمعای فامیلی پسر خودش سر حرفو باز میکنه ، ازم راجب درس و اینا سوال میپرسه 

البته میدونم از رو قصد و غرضیم نیستا 

چون از بچگی یه جورایی عین خواهر برادر بودیم 

ولی خب بزرگتر که شدم حدو حدودارو رعایت کردم

بعد این مامانش که میشه خالم همش جلو من از پسرش تعریف میکنه مثلا میگه فلان کسو میخواستم ازش خواستگاری کنم ، میدونم از قصد پیش من میگه 

بعد پسرشم یه پسر بدرد نخوررررررررررررررررر، بیکار و بیعار، تن پرورررررر، بیکار ، حاصر خور و بی تربیت و.......

نمیدونم چرا هی جلو من از این حرفا میزنه 

یا مثلا یه بار داشتم عکسای گدشمیو بهش نشون میداد اونموقع سن بلوغ بودم ، یه عکس بدون روسری داشتم ، خالم ازش خوشش اومد گفت اینو برام بفرست ، گفتم آخه بدون روسریه 

سریع از تو گوشیش یه دختریو بهم نشون داد گفت این همکلاسی ( میثم ) پسرمه، توام به خودت برسی این شکلی میشی ، حالا من قیافمو هرکی میدید میگفت نازی و خواستنی هستی، مثلا اینو نشون داد منو بچزونه 😑😐

من نمیدونم چرا این ننه هایی که پسر بزرگ دارن فک میکنن الان همه دخترا گرسنه و تشنه موندن خونه باباشون منتطرن پسر چلغوز اونا بیاد خواستگاریشون؟! 

والا من خودم کم خواستگار ندارم 

نمیدونم چرا اینطوری فکر میکنن اینا

به قول معروف : سوسکه بچش رو دیوار راه میره میگه قربون دست و پای بلوریت بشم ننه😂😂😂😂

خب بچشه

من اگه بچه دار شم چشم شهر رو کور میکنم با بچم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب بچشهمن اگه بچه دار شم چشم شهر رو کور میکنم با بچم

اگه خب بچه خودشه بچه بقیه نیس 

والا منم بچه پدر مادرمم، ولی هیچ وقت نشده انقد ازم تعریف کنن پیش بقیه ، با اینکه شایستگی هامو دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچشه بعدم پیداس میخواد پسرشو به یکی بندازه

تو به همین روند ادامه بده

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بچشه بعدم پیداس میخواد پسرشو به یکی بندازهتو به همین روند ادامه بده

خب بچه اونه ، بچه بقیه که نیس 

منم بچه پدر مادرمم، شایستگی های خودمو دارم  ولی تاحالا نشده مامان بابام منو بکنن تو چشم بقیه

خب بچه اونه ، بچه بقیه که نیس منم بچه پدر مادرمم، شایستگی های خودمو دارم ولی تاحالا نشده مامان بابا ...

ادما تعریف چیزایی که ندارن رو بیشتر میکنن

شما حرص نخور

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱