2777
2789

من چند سال پیش ارثی بم رسید و مقداریش و دادم دست شوهرم ولی دیدم جنبه نداره و ب شدت پرو و پر توقع شده و همش تلاش میکنه بقیه شم ازم بگیره و معتقد زن نباید پول داشته باشه وگرنه پرو میشه و...ازش پس گرفتم و دیگر هیچ وقت ریالی حتی قرض بش ندادم (یک بار ک بش قرض دادم تو بحث می‌گفت بت پس نمیدم،توبه کردم ،هرچن پس داد)

حالا گاهی گله می‌کنه ک فلان وقت پول لازم داشتم ندادی و...

منم میگم تو همیشه میگفتی پول زن و نمیخوامم و ...(بعد اینکه دید بش نمیدم می‌گفت)تو خودت غرورت اجازه نمیده پول منو بگیری ب زور ک نمیتونم بت بدم و...

خوبه😆🤔

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نتیجه 🤔

گفتم دیگه . اگه اعتراض کرد که چرا بهش پول نمیدی ، بگو چون یه بار پول دادم اون رفتارها رو کردی اون حرفها رو زدی ..... نشون دادی اگه کل سرمایه م دستت باشه جنبه نداری . نمی گم بالا میکشی یا میری خرج دیگران میکنی  ، نه ، ولی دیگه من هیچ حقی ندارم درباره ش حتی نظر بدم و .....