2777
2789
عنوان

بعد زااایمان داغون شدم دیگ دارم تلف میشم خدایااا

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزییییییزم اینا همه طبیعیه ، من خودم تا دو ماهکیش خیلی افسردگی شدیییید داشتم، اونقدر زار میزدم که شو ...

اخ دقیقا یادم افتاد

من یادمه هرشببب خندوانه میدیدم،،تا بلند بلند بخندم

اون روحیه منو عوص کرد

کاش دغدغم هیکل و اندام بودهمش ب گذشته فک میکنم...ب روزای بعد بچه...چقد آرامش داشتم

این حالات بخاطرتغییرهورمونه دوسه ماه دیگه اوکی میشی اولا فعلا به بچه برس بعدخودت ازهمه چی مهمترین

تمیزی،رابطه،هیکل و....دوباره درست میشه

وقتی خوابید توهم بخواب  بروتوجمع دوروبرت شلوغ بشه

همشم بگو اینروزامیگذره بایدقوی باشی

وبع کسایی فکرکن درحسرت بچه هستن خداروشکرکن لذتشوببر

منم ۵۰روزه زایمان کردم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزییییییزم اینا همه طبیعیه ، من خودم تا دو ماهکیش خیلی افسردگی شدیییید داشتم، اونقدر زار میزدم که شو ...

من حتی ببخشید هورویید چهل روزگی پسرم گرفتم ، فقط درد می‌کشیدم و زار میزدم از زایمان بدتر بود ، اما نباز خودتو ، چیزای گرم بخور روغن گوسفندی و خرما و گاوی و اینا 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

عزیزم درکت میکنم چون منم اوایل بعدزایمانم اینطور بودم سربچه دومم بیشتر...مادرم راهش دور بود نمیتونست مدام بیاد کمکم..همسرمم کمک میکرد ولی همیشه که نبود..خودم بودم وخودم..بچه من رفلاکسی هم بود‌..اصلا نمیخوابید..گریه نمیکرد ولی همینک میزاشتمش زمین بیدارمیشد‌..بابدبختی به کارام میرسیدم..گذشت اون روزا‌.‌.الان شده ۲سال و۲ دوماهش.‌خیلی شرایط بهترشده ..توام کم کم حالت بهترمیشه بچه که بزرگتربشه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
منم همینطور بودم خیلی به روزای قبل بچه فک میکردم ولی یکم که بزرگتر بشن و شیرین کاریاشونو ببینی و اون ...

باورت میشه من نه ماه تمام شبا خواب نداشتم روزام نمیتونستم بخابم 

رسما دیوونه شده بودم 

دختر طفلکم رفلاکس داشت خیلی اذیت شد، فقط کارش گریه بود 

شوهرمم اصلا درکم نمیکرد محبت هیچی... 

من تنهای تنها دخترمو بزرگ کردم (بچه مونو دوس داشت اما کارش جوریه ک فقط شبا خونه بود و صبح زود میرفت) 

ی افسرگی شدید گرفتم. 

کاش حافظه ام این قسمت از زندگیمو کلا پاک کنه🥲

باورت میشه من نه ماه تمام شبا خواب نداشتم روزام نمیتونستم بخابم رسما دیوونه شده بودم دختر طفلکم رفلا ...

دقیقا منم بچم خیلی بدقلق  بود . شبا هم تا یک سالگیش هر یه ساعت بیدار می‌شد. همیشه به همسرم میگم هیچ وقت دلم برای نوزادی بچمون تنگ نمیشه🤕🤕

دقیقا منم بچم خیلی بدقلق بود . شبا هم تا یک سالگیش هر یه ساعت بیدار می‌شد. همیشه به همسرم میگم هیچ ...

عزیزززم😂😂😂بخدا جون ادم درمیاد 

من ک کلا بچه اوردنو بوسیدم گذاشتم کنارالانم گلدخترو ی سالشع 🥹

باورت میشه من نه ماه تمام شبا خواب نداشتم روزام نمیتونستم بخابم رسما دیوونه شده بودم دختر طفلکم رفلا ...

رفلاکس چجوری؟؟

برا من از صب گریه می‌کنه تاااا چهار پنج عصر...بعدش خسته میشه میخوابع

مثلا گربه میکنه بزور ت بغلم میخوابونمش میزارمش ننو یا زمین یکی دو ثانیه بعد بیدار میشه نق میزنه

باید همش بگردونیش یا بگیری بغلت تا گریه نکنه...گریه کردنی پاهاشو هی میکوبه خمو راست میشه

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
رفلاکس چجوری؟؟برا من از صب گریه می‌کنه تاااا چهار پنج عصر...بعدش خسته میشه میخوابعمثلا گربه میکنه بز ...

وای عزیزم بچه توام رفلاکس داره گمونم 

چون دخترم دقیقا همینظور بود همش باید بغلم میبود بیست و چهار ساعت 

برا بعضیا زود خوب میشه بچه ان شالله مال شما زود خوب شه 

عزیزم رفلاکس دو نوعه یکی پنهان و یکی اشکار 

اشکار اینطوریه ک بچه شیر میخوره شیر با فشار از دهنش میاد بیرون (حالا چه عاروق بزنه یا نزنه)  

ولی پنهان بچه بالا نمیاره تا دهنش میاد دوباره میره پایین یجور بچه حالت تهوو میگیره و بعدم کم اشتها میشه 

مال دخترکم پنهان بود طفلی خیلی اذیت شد🥺

وای عزیزم بچه توام رفلاکس داره گمونم چون دخترم دقیقا همینظور بود همش باید بغلم میبود بیست و چهار ساع ...

گریه کردنی خم میشد؟؟برا من گریه میکنه کمرشو خم میکنه پاهاشو میکوبع هعی

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷