2777
2789
عنوان

چرا فقط من ازدواج نمیکنم ینی خاستگار نیست گرونیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 152 پست
من اصلا سطح تحصیلات تورو نگفتمدرمورد سطح تحصیلات خاستگارات گفتمفکر نکن چون طرف دکتر بوده دیگه همه چی ...

اینو موافقم راستش مهم نیست شغل طرف مقابلت چیه مهم اینه آدم باشه الان آدما یه جورین سخت میشه اعتماد کرد آدم می‌ترسه ازدواج کنه این دوره زمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز یس و الرحمن و حدیث کسا و ..... احزاب داخل کوزه خریدم راضی ام به رضای خدا اگه اینجوری دوس داره ...

بگردم انقدر غمگین نباش مطمئنم بهترین قسمت نصیبت میشه بازم اصرار داشته باش تو خواستت تسلیم نشو💙

عزیزدلم باید ریشه یابی بشه این مسئله قطعا بی علت نیست سرانجام نرسیدن روابطتتون می‌فهمم آدم ها به نیا ...

عزیزم این خواستگاریم که بهم خورد ما ۷ جلسه حرف زدیم و من ۱۰ بار از پسر پرسیدم مشکلی نمیبینید گفتن مشکلی نمیبینم که بخام کات کنم از ۵۰ ۵۰ هم بیشتر خواستن هستش و میخام ادامه بدم دیگه داشتیم مشاوره و آزمایش میرفتیم بهم خورد

ببین عزیزم فقط خط اولو خوندم دیگه هم برا من ریپ نزنچون گفتی شوهری هستی و زندگیت فقط روی این تمرکزه و ...

گلم شما با خودت مشکل داری و این فقط مشکل خودته چند مشخصه از اول دنبال اینی بگی شوهر نباشه دنیا نیست 

و من دنبال این نیستم بگم ازدواج و شوهر بده اتفاقا ازدواج با آدم درست خوبه ولی وقتی که به خدا توکل کنی و دنبال ندویی نه شمایی ک فقط اسم توکل و به خدا رو داری 

در ضمن تا وقتی تفکرت اینه قراره ازدواج کنی تا با خانواده شوهر درگیر بشی و حرص بخوری همون بهتره ازدواج نکنی چون با این ذهنیت زندگیت رو هم همینطور می‌سازی

مقایسه هاتونم برام مهم نیست چون در زندگی من جایی ندارید

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
عزیزم این خواستگاریم که بهم خورد ما ۷ جلسه حرف زدیم و من ۱۰ بار از پسر پرسیدم مشکلی نمیبینید گفتن مش ...

علت به هم خوردن چی بود؟؟

یکی از مشکلات بزرگ اینه دیدتون اشتباهه نباید آنقدر دنبال مشکل بگردید اون رابطه داره جلو می‌ره و وقتی دیدتون منفی باشه درگیر این باشید نکنه مشکلی پیش بیاد دقیقا همون بلا سر آدم میاد 

قانون جذب رو مطالعه کنید واقعا تاثیر داره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بگردم انقدر غمگین نباش مطمئنم بهترین قسمت نصیبت میشه بازم اصرار داشته باش تو خواستت تسلیم نشو💙

میگم شاید قسمتم گذشته ازدواج کرده پسره 

کاش راهی بود آدم می‌فهمید قسمتش تا آخر عمر نیست

من این پسره میخاست بیاد توی خواب توی حرم امام رضا خادما اسمش رو بهم گفتن پس چرا نشد ☹