2777
2789
عنوان

چرا فقط من ازدواج نمیکنم ینی خاستگار نیست گرونیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 152 پست
ببین بزار یه چیزی بگمتتا نری تو اجتماع و دییده نشی خواستگارم نمیاد به خودت برس همه مهمونیارم برو در ...

هچوق امام رضا نیومدم دلم میخاد بیام ازش بخام بختمو بازکنه

آرایشگر من ۴۵ سالگی ازدواج کرد دیروز عقدش بود روحیه اشم هالی خدایی من تا اون سن مجرد میموندم افسرده حاد میشدم یعنی تارک دنیا چون ۲۸ سالگی ازدواج کردم خیلی باز اذیت بودم منظور اینکه آدم خیلی خوبه روحیه شو حفظ کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بحث خرج نیس بحث تنهاییه نمیدونی با ک درد دل کنی

والا متاهلا از همه تنها ترن مردا زیاد گزینه خوبی واسه دردودل نیستن😅

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اکثریت رو درنظر میگیرم منتاپیکا گوی همه چیز هستوای بچه ها بیاید کمک شوهرم پیشم نمیخوابهوای بیاید کمک ...

اینا رو ول کن چون تو یه خونه ان معلومه چنین تاپیکای چرتی میزنن 

من ۳۵ سالم داره تموم میشه خیلی خاستگار اومد نمیگم عالی بودن هیچکس کامل نیست ولی بد نبودن جور نشد و جای دیگه همه ازدواج کردن و خسته شدم از این جور نشدن

تا اینکه یه سید در مشهد گفت سنگینی و دعا روته اون منو سبک کرد ولی باز خواستگار اومد ۷ جلسه حرف زدیم تا تهش رفتیم بهم خورد شاید بخت ما ازدواج کرده باشه واقعا خستم هر کی میاد ۳ ماه حرف میزنم علاقمند میشم یهو جور نمیشه بیخودی😭😞

کدوم شهری

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

اگه خاستگارات خوب بودن الان شوهرت بودنحتما درپیتی بودن که هنوز خاستگار موندن

عزیزم من هنوز سنی ندارم که بخوام ازدواج کنم یعنی پدر و مادرم نمیزارن خواستگارانم تعریف از خود نباشه ولی من رشتم پزشکیه و تو محیط بیمارستانم سه تا از خاستگارام دکتر بودن و یکیشون داخل دانشگاه خودمون تدریس میکردن 

بقیشونم پسرای دوست پدرم که همه شغل و موقعیت‌های خوبی تهران داشتن 

من یکی از دوستام با معرفی من ازدواج کرد و الانم چند ماه دیگه عروسیش و خداروشکر خوشبخته ما بد نمیدونیم دخترای خوب و دم بخت رو به کسی معرفی کنیم برای همین منم به اسی گفتم اگر میخواد و شهرش نزدیکه میتونم معرفی کنمش

لحنتون قشنگ نببود عزیزم روش کار کنین💙

عزیزم من دوتا شغل دارم و همزمان دارم درس میخونم و از تو خیلی موفق ترمخداروشکر تو شهرمون عکس کلاسام ر ...

همین ک فکر می‌کنی از من بالا ترین عزیزم یعنی هیچی نیستی 

وقتی چیزی در مورد کسی نمیدونی نمیتونی بشینی تز بدی من فلانم بهمانم چون مشخصه نه به اندازه کافی خوشبختی نه خوشحالی نه بی نیاز که بخوای وایسی بگی دغدغه نداری من زمان مجردیمم حالم عالی بود الآنم حالم عالیه چون می‌دونم دارم چیکار میکنم 

انتظار داری بیام به طرف بگم آره بدبخت شدی شوهر نداری یعنی دنیا نداری همه چیز شوهره اونو داشته باشی خوشبخت میشی محض اطلاع آدمی ک بلد نباشه تنهایی شاد و خوش باشه تو متاهلی هم نمیتونه

در ضمن شما در موقعیت جایگاه اجتماعی به گرد پای امثال من نمی‌رسی خوش باشی گل با توهمات بالا بودنت

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
توی دنیای واقعی هم دارم میبینمدوستام به خاطر اینکه شوهرش ساعت ۸شب تنگ دلش نبوذ و بیرون خونه بود طلاق ...

چی بگم ازدواج تحمل و صبر میخواد از خود گذشتگی میخواد وقتی نباشه معلومه که زود میرن طلاق میگیرن