2777
2789
عنوان

چرا فقط من ازدواج نمیکنم ینی خاستگار نیست گرونیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 152 پست
خب پس بزار قسمت براش تصمیم بگیره که ازدواج کنه یا نکنهبعدم احتمالا سنتم موقع ازدواج خیلی نبودهالان ا ...

مگ جلوشو گرفتم قسمت براش تعیین نکنه 😐مشکل همینه افراد میخان زودتر از قسمت جلو بیفتن من دیدم افرادی ک خیلی دنبال ازدواج کردن بودن اکثریت ازدواج نکردن همش بخاطر اینه که خیلی دنبال اون چیزن

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه که دلشون میخواد دیر یا زود قطعا خواستگار دارن ولی خواستگار خوب ندارن نه این درپ یت های بیکار که ...

نه عزیزم من خودم چون دانشجوی پزشکی سه چهار تا دکتر تا الان رد کردم چند تا هم از دوستای پدرم توی تهران پسراشون موقیت های خوبی داشتن ولی چون سنم کمه و مشغول درسم رد کردم 

ولی میتونم معرفی کنم همونجور که به دوستمون گفتم 

اون تو رو درک نمیکنه ولش کنخودش شوهرش بغل دلشه بعد برا بقیه نسخه میپیچههمین اگه شوهرش یه هفته ازش دو ...

عزیزم من مثل شما دنبال شوهر نبودم الآنم نیستم به وجود خوبیه شوهرم همین الان بگه همه چی تمومه میسپارمش دست باد که بره هرگز هم برام برگشتش مهم نیست 

وقتی زندگیتون رو روی یک چیز متمرکز کنید و پلن بعدی نداشته باشید تنها درگیری ذهنیت همون چیز میمونه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
مگ جلوشو گرفتم قسمت براش تعیین نکنه 😐مشکل همینه افراد میخان زودتر از قسمت جلو بیفتن من دیدم افرادی ...

عزیزم منم ۲۰سالم که بود به هیچ پسری فکر نمیکردم

الان که ۲۴سالمه تازه دارم فکر میکنم

گاهی اوقات تازه توی یه سنی میفهمی نیاز داری

حالا بعضیا زودتر از اون سن ازدواج قسمتشون میشه پس حق ندارن بقیه رو قضاوت کنند بگن شوهری هستید و زور میژنید و فلان

اینارو منظورم با شماست

جلوشو نگرفتی ولی از ازدواح به دروغ بد نگو

الان من رفتم دانشگاه خیری ازش ندیذم پس بیام به همه بگم نرید دانشگاه چون من خیری ندیدم