2777
2789
عنوان

اگه درآمدتون ماهی صد بود با شوهرتون چطوری رفتار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 116 پست
تاپیک دو قبلی ببین … رفتم کیک خریدم گل خریدم دو ساعتتت موهام فر کردم ب خودم رسیدم اقا رسیده گفت حال ...

پس پولاتو نگه دار واسه خودت جمع کن و همه چیز خونه را از همسرت بخواه حتی اگه مقاومت کنه محکم وایسا 

مردا حس قدرتمند بودن میخواند و اگه بدونن خانمشون هیچ وابستگی بهشون نداره سرد میشن 

خودتو بهش وابسته نشون بده و مثلا ازش بخواه کیک بخره 

خودت نخر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب این مسائل پیش میاد حتما از جای دیگه اعصابش خورد بوده اول باهاش حرف بزن ببین مشکلش چی بوده اگر دی ...

راستش حتی ی بار ب رخش نکشیدم بخدا همچنین ادمی نیستم 

اصلا ابدا … 

شما همون خانمی هستید که سه تا خونه خریده ؟؟ با وام و اینا نحوه نوشتار و جمله بندیتون شبیه اونه

نه گلم اما فکر کنم تاپیکاش خونده بودم همون که میگفت 😂قسطا از درامدم بیشتر ؟

شوهرت کارمند چه کار پستی تحقیری عزیزم حق داری والا توی این زمونه کی با کارمند ازدواج میکنی همون تو ق ...

کارمند حقیر نیست حقیر شمایی که کله ات پوک و خالیه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
من یه میلیاردم درامدم باشه، عاشقانه احترام شوهرمو نگه میدارم، تو45سال عمرم کسی اینقدر برام ارزش قایل ...

عزیزم از درآمدتون توی خونه خرج میکنین؟ همسرتون درآمدش خوبه؟ خرج خونه رو چطور پرداخت میکنین؟

اها یعنی میزان درامدتون روی رفتار با اطرافیانتون تاثیر میذاره؟

اها یعنی واقعیت 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بابا ولشون کن‌ . مشنگ پشنگن

ادمی نیستم ک تو تاپیکای کسی دنبال آتو باشم چون ولی چون عجیب غریب حرف میزنه ی نگاه انداختم ببینم چه خبره. بیچاره گناه داره هم فقیرن هم فک میکنه با اجنه در ارتباطه 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

رفتار معمولی مث همیشه تازه شاید روحیم بهترم میبود چون ب خواسته هامون زودتر میرسیدیم

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام