2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9613 بازدید | 273 پست

مگه مجبوره ؟ماپول نداریم گردو بخریم فسنجون نمیخوریم به همین راحتی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امان از آدم خسیس، مثل مادرشوهر من هیچچچی نمیخره واسه خودش فقط شوهر من باید واسش بخره

اگه صدسال یبار مثلا یه مرغ بخره واسه خودش میگه نه پسرم ایکس فقط مرغ خوب می‌خره مرغای اینجا مزه ندارن

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
امان از آدم خسیس، مثل مادرشوهر من هیچچچی نمیخره واسه خودش فقط شوهر من باید واسش بخرهاگه صدسال یبار م ...

چه زرنگه الان خسیسی مادرشوهرت به شما ربط داره چون داره با زرنگ بازی از شما میکنه...ولی به اسی ربط نداره

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
چه زرنگه الان خسیسی مادرشوهرت به شما ربط داره چون داره با زرنگ بازی از شما میکنه...ولی به اسی ربط ند ...

هی خب یاد آدم خسیس افتادم، دلم پره

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)