2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9562 بازدید | 270 پست
بس نیست به نظرت انقدر داری پشت سرش میگی عزیزم؟من خودم مخالف ۱۰۰ در۱۰۰ خساست هستم ولی این رفتار شماهم ...

عزیزم ناراحتی از تاپیک برو بیرون 

اینجا کسی ن منو میشناسه ن خالمو 

برات بگم ... مسیرای چن کیلومتریو پیاده میره ک کرایه نده لباس از حراجی میخره بفهمه جایی غذا میدن میره ...

در سبزوار ابگوشت مرغ دارند

پیاده شاید برای سلامتی میره

غذا هم لابد بخاطر تبرکش

دیدم خانم های سن بالا چنین استدلال هایی برای رفتارهاشون دارند

خاله شما رو مطمین نیستم چنین است یاخیر اما ممکنه اونم همین دلایل رو داشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بادوم درختی یا زمینی ؟ فکر میکردم هردو گرم هستن

درست فکر کردی بادام زمینی و درختی هر دو گرم و تر هستند. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

رادش برای مهمون هاش تو شام ایرانی درست کرد بعدش فهمیدم اونهایی که میخوان صرفه جویی کنند بجای گوشت از ...

یعنی توفسنجون تن ماهی ریخت ؟. فکر کنم تو شمال گردو و رب انار وکنار ماهی میخورن چیزی شبیه اون کرده 

چرا اینقد سرت تو زندگی مردمه بشین زندگیتو کن ناراحتی کات کن واقعا کشورعقب افتاده معروفیم پیشرفت نمی کنیم چون همه وقتمون فضول زندگی بقیه هستیم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
رادش برای مهمون هاش تو شام ایرانی درست کرد بعدش فهمیدم اونهایی که میخوان صرفه جویی کنند بجای گوشت از ...

خاک بر سر سلیقش.😂 

قلیه ماهی با تن ماهی خوشمزس 

ولی فسنجون با تن ماهی تصورشم سخته

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یعنی توفسنجون تن ماهی ریخت ؟. فکر کنم تو شمال گردو و رب انار وکنار ماهی میخورن چیزی شبیه اون کرده

فسنجون با تن ماهی .مهمون هاش ناراضی بودن .نمیدونم چرا یه غذای راحت تر درست نکرد

تاپیک قبلیم راجب سوال دیگران درمورد روابط شخصیمه خب ؟الان ک چی؟

مگه نگفتی من برم؟ پس ریپلایی نکن خوشگلم .من بیرون بودم با ریپلایی خودت برگشتم .

توضیحی ندارم😂😂 همین که عنوانشو یکبار دیگه بخونی کافیه

چرا اینقد سرت تو زندگی مردمه بشین زندگیتو کن ناراحتی کات کن واقعا کشورعقب افتاده معروفیم پیشرفت نمی ...

زندگیش برام مهم نیس تا وقتی ک نرفتیم خونش 

وقتی میگه بیاید بعد میریم ابرو ریزی میکنه دیگ اونجا ب ما مربوط میشه