2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9613 بازدید | 273 پست

چند وقتی میخوام گردو هامو مغز کنم  فسنجون درست کنم حال ندارم بر م با بادوم زمینی درست کنم پس😄

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم گاهی با بادام درختی میپزم بعضی وقتام توش کمی کنجد میریزم یعنی خسیسم؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
بادوم طبعش گرم نیست اصلا همینطور هسته زردآلو این رو مطمئن گفتم

از قدیم میگفتن زردالو میخورید سردیه.  

بعدش هستشو بشکنید بخورید گرمیه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

پشمات بریزه طرف نون لواشو ۴ تیکه می‌کنه سرسفره باشرمندگی باید دونه دونه ازش نون بگیری

وقتشه خدا ظهورکنه😁

یجا رفتیم برنج دم کردن واس ناهار روش گوجه سرخکرده بود 

ما زیرشو میگشتیم کباب پیدا کنیم 

گفتن دیگ کباب نداره گرونه برنج و گوجه بخورید 😒

برات بگم ... مسیرای چن کیلومتریو پیاده میره ک کرایه نده لباس از حراجی میخره بفهمه جایی غذا میدن میره ...

بس نیست به نظرت انقدر داری پشت سرش میگی عزیزم؟

من خودم مخالف ۱۰۰ در۱۰۰ خساست هستم ولی این رفتار شماهم اصلا قشنگ نیستا

منم گاهی با بادام درختی میپزم بعضی وقتام توش کمی کنجد میریزم یعنی خسیسم؟

منم یکی دو قاسق کنجد میریزم هم خیلی خاصیت داده ،هم عجیب روغن میندازه ،تو طعمش هم اصلا مشخص نیست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت