2777
2789
عنوان

هفتصدمیلیون پول دارم بنظرتون بدمش طلا یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 44 پست
ب نظرم بده ، اگه هم ریزش کنه فوقش تا۳۵۰۰میاد کمتر نمیشه که اون هم بعید میدونم ....امکان اینکه تا سال ...

خوب بنظرت اگرریزش کنه رو۳۵۰۰بخره به نفعش نیست؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بنظرت اگرریزش کنه رو۳۵۰۰بخره به نفعش نیست؟

چرا ولی اگه بالاتر بره چی ؟. اگه ریزش کنه با همین پول بااینکه ضرر کرده بازم میتونه کار راه بندازه ولی اگه بالا بره شاید نتونه یا سختش بشه ....ب همسرمن باشه ک میده ی ماشین میخره ، معتقده ماشین بهتر از طلاس هم استفاده میکنی هم بعد میفروشی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چرا ولی اگه بالاتر بره چی ؟. اگه ریزش کنه با همین پول بااینکه ضرر کرده بازم میتونه کار راه بندازه ول ...

منم با شوهرت موافقم

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

طلا امکان نداره تا ۳ و ۵۰۰ ریزش کنه شااااید سیصد چهارصد بیاد پایین ولی در دراز مدت یعنی تقریبا همین یکسال آینده مطمئن باش بالا میره و سود میکنی

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

همشو بده دلار 

یا تتر و رمزرارزو... 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نمیشه اینجا بگم خو😁 مگه توام میخای طلا بخری؟

رمزی بگو خودمون متوجه میشیم

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم