2777
2789
عنوان

هفتصدمیلیون پول دارم بنظرتون بدمش طلا یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 44 پست

بزار یه حرف منطقی بهت بزنم

من نمی‌دونم و نمیگم کدوم بهتره ولی

ببین فرض کن میزاری طلا سال دیگه میشه ۱۴۰۰ یا ۱ میلیارد 

یا اینکه میزاری بانک و خیلی کمتر ولی سود قطعیه سالانه ۲۱ درصد رو میگیری(درصدو مطمین نیستم)

پس اگه درست تصمیم بگیری پولت و جای درست بزاری خیلی بیشتر سود میکنی

بنابراین بیا و مثلاً ده بیست میلیون شو بده به یکی یا دو سه تا و ازشون مشاوره مالی بگیر. چون خودت اموزش ندیدی. ولی اونا بلدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ولی اگه بالاتر بره چی ؟. اگه ریزش کنه با همین پول بااینکه ضرر کرده بازم میتونه کار راه بندازه ول ...

منم ماشینومیخرم اماالان سمت طلانمیرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان تو این قیمت نخرید   اصلاح میخوره تا 4600 4700 اون موقع وقت خریده، اگه بخرید تا پاییز سال بعد سود خوبی میده

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...