2777
2789
عنوان

چجوری اکستونو فراموش کردید

63 بازدید | 15 پست

سه ماهه داره میگذره ، چند وقت پیشم چند بار بهم پیام داد و یک بارم زنگ زد ولی من جواب اش رو ندادم ،داستانش رو توی تاپیک های قبلی گفتم ،اما نمیتونم فراموشش کنم قلبم تیر می‌کشه هرروز میرم پیاده روی تا آدمها رو ببینم و بتونم فراموشش کنم  ،نیم ساعت که میگذره می‌شینم یه گوشه وسط خیابون زار میزنم ، ۲۴ساعت داره حرفاش ، کارایی که کردیم توی مغزم مرور میشه ، دارم درد میکشم از نبودنش و می‌دونم اگه بیاد هم موندگار نیست و باز هم میره و شاید با ضربه سخت تر  و حتی اگه طلسم بشه که با من بمونه ، سال دیگه کلا از ایران می‌ره  و اینکه من بیست روز دیگه میرم خونه از خوابگاه  و کلا همه چیز برام محدود میشه ,قفسه سینم سنگینی می‌کنه صبحا که بیدار میشم تا ظهر تو تخت میمونم و خیره میشم به دیوار و خاطرات توی مغزم مرور میشه ،خسته شدم از این شرایط مغزم درد می‌کنه بدنم دیگه نمیکشه این زخم رو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته پیش یه دختری تو خیابون یهو بی هوا زد زیر گریه خیلی دلم براش سوخت دلم میخواست ازش میپرسیدم چته ولی ترسیدم بهم پرخاش کنه اما مطمئنم اونم مث ما قلبش این مدلی شکسته

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

انقدر اشک ریختم که سبک شم ولی شده کار هرروزم

یه روزی یه جایی از گریه کردنم خسته میشی اون موقع دیگه اشکت نمیاد

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

باید یه ادم درست و حسابی باشه که جای قبلی رو پر کنه نه هرکسی

من هرکسی رو راه نمیدم ،ادمهایی که اومدن تو این چند وقت و رفتن هم سطح اش بودن تقریبا حالا شاید یکم مالی فرق داشتن و اون بالا تر بود  ، اما اون آدمی بود که بلد بود چطور رفتار کنه ولی خب بعد از یک مدت مثل بقیه شد همون چیزی ک توی ذهنمون هست آدمهای ثروتمند استفاده گر و بداخلاق برای همین باهم نساختیم اما یه محبت و غیرتی داشت که با هیچکدوم از آدمهایی که سطح بالا و پولدار هم بودن قابل قیاس نبود  

خیلی بلد بود چطوری به خودش جذبت کنه پرنسس و بچه نبود 

انرژی مردانه اش خیلی بالا بود چیزی که توی بقیه ندیدم 

باید یه ادم درست و حسابی باشه که جای قبلی رو پر کنه نه هرکسی

میدونی تو آدمها دارم دنبال یکی مثل اون میگردم اما هیچکدوم نمیتونم اون حسی که پیش اون تجربه کردم رو بهم بدن جنس توجه اون خیلی خاص بود