2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر تاحالا نخوردی شاید خوشت نیاد

ماهی خاویاری هست که بوی ضخم شدیدی داره و اصولا باید کباب کنی

یه یکی دو روزی باید مرینیت (مزه دارش) کنی بعدش کباب کنی

استخون هم نداره و مثل جوجه کباب تکه تکه میکنی و به سیخ میکشی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خیلیی خوشمزست خوردم چن بار واقعا عالیه قیمتش والا دقیقا نمیدونم 

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

خوشمزه اس و بافتش خیلی نرم و خوبه . البته ما کباب میکنیم اوکی میشه ... فکر کنم سرخ شده و پختش خوشمزه نشه 

قیمتش بستگی به اندازه و ...داره فکر کنم یدونه رو حدود ۲ تومن گرفته بودیم . ولی قیمت دقیق نمیدونم 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
اگر تاحالا نخوردی شاید خوشت نیادماهی خاویاری هست که بوی ضخم شدیدی داره و اصولا باید کباب کنییه یکی د ...

دیگه چه کاریه وقتی اینطوری انقدر‌ هم گرونه آدم همچین ماهی بخره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
مزه ش چجوره بافتش نرمه ؟مثل میگو یا ..

بله بافتش بسیار نرمه و هم مثل میگوی نرم هست (سفت نمیشه موقع سرخ یا کبابی) یا توی کبابی ها مثل جوجه کباب با رون هست که نرمه

ولی یک نکته که گوشت اوزون فروشش غیرقانونیه و تعزیرات گیر میده و فکر نکنم توی اسنپ باشه ها (:

دیگه چه کاریه وقتی اینطوری انقدر‌ هم گرونه آدم همچین ماهی بخره

دیکه عشق و حال هزینه داره (:

خود خاویار هم همینه

هرکسی خوشش نمیاد