2777
2789
عنوان

چی کار کنم نامزدم متوجه بشه باید برام کادو بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 126 پست
الان میفهمم چرا پسرا از ازدواج فراری شدن@ حق دارن بخدا‌‌‌‌..‌دخترا از قبل ازدواج کیسه رو می‌دوزن آما ...

خیلی حرفت زشته کیسه میدوزن چیه؟ خب دختره دلش محبت میخاد دلش میخواد عشقش براش یکاری بکنه البته اینطوری نیست که انتظار داشته باشه اون همش کادو بده خودشم میده نمی‌فهمم فازت چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حرفت زشته کیسه میدوزن چیه؟ خب دختره دلش محبت میخاد دلش میخواد عشقش براش یکاری بکنه البته اینطور ...

فازم اینه ک تا اسمتون تو شناسنامه طرف نرفته توقعات بیجا نداشته باشین تو این گرونی پسرا بیچاره گناه نکردن ک از دل شیر پول در میارن یکم درک متقابل چی میشه مگه..دلش محبت اگ میخاس ک محبت دیده گل هم خریده براش..ایشون توقع بیشترشو داره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
چند ماهه ولی داداشم از همون اول با دسته گل میرفت دنبال دخترهاین با ی شاخه گل

داداشت مثل داداش من ولخرجه.

منم همسرم مقتصده.

این دوتا ویژگی ، فقط دوتا ویژگی ساده نیست. کلللللی چیز پشتشه...

همسر من دور اندیش و عاقله. ولی داداشم کارهاش یهویی و هیجانیه.

تو زندگی با کسی مثل همسرم، اگرچه گاهی حرص میخوری و احساس می‌کنی بی ارزش شدی، اما هیچ وقت دیوونه بازی و لنگ موندن توش نیست...

ضمن اینکه برادرم یه نامزدی و یه عقد ناموفق داشته تا حالا...ولی همسرم تجربه شکست نداشته

کادو روز زن؟مگه تو زنی؟هر کی فرق داره با کسی دیگه داداش شما فرق داره با رلتون

رل نیست بچه ها 

خاستگارههههههههه

فقط چون پدرش پاشو عمل کرده بود صبر کردن یکم بهتر بشه بعد بیان خاستگاری رسمیو بقیه داستانا

این حرف در صورتی درست بود که من هر دفعه براش کیک و شیرینی نمیپختم

خب شما پختی چون بهت اینکار لذت می‌داده نباید سریع توقع داشته باشی ک..عزیزم بیرون گرونی بیداد میکنه پسری ک بخاد ازدواج کنه باید از هزار خرج اضافه بزنه ک بتونه بیاد جلو

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
دخترا فقط پرتوقع شدن دنبال کادو و پول گرفتن موقع مشکلاتم سریع به مرد پشت میکنن خدایی آدم میترسه بره ...

دختره دنبال محبت و عشق اونه و  ازش انتظار داره یکاری براش بکنه مطمعن باش روز مرد و بی مناسبت اصن به عشقش کادو میده دختر و پسر نداره چتونه شماها