2777
2789
عنوان

چی کار کنم نامزدم متوجه بشه باید برام کادو بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 126 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا که شمایی که همه رو مثل شوهر خودت میدونی الآنم با حرف اسی مشخص شد یارو سه تومن میخاد بده برا خود ...

خب من ترجیحم اینه همه مردا رو مث شوهر خودم آدم تصور کنم.! تصور دیگ ای از مردا اطرافتون ندارم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من مردی اطرافم نیست ولی خساست و پول نداشتن و پول داشتن و عشق و محبت و همه رو در نظر میگیرم

البته بابام و داداشمم هستن 

و من میبینم داداشم ی دختره رو دوست داشته و به این در و اون در زده تا عشقشم خوشحال کنه

عزیزم خودتو ناراحت نکن ن فعلا زنش هسی  ک کادو روز زن بده

و ن دخترشی ک روز دختر کادو بده

ولی کادوی تولد فرق داره باید بده

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
گفتم بهش چند بار چیزایی که دوست دارمو ولی انگار نه انگار میریم بیرون میگه چیزی نمیخوای میگم نه:/

وا خب داری بهش یاد  میدی 

چرا میگی نه؟وقتی چیزی میخوای بگو 

نگو‌نه 

مردا تو دل ما نیستن بفهمن چه خبره

وا خب داری بهش یاد میدی چرا میگی نه؟وقتی چیزی میخوای بگو نگو‌نه مردا تو دل ما نیستن بفهمن چه خبره

خودم پول دارم چیزی بخوام میخرم هدفم هدیه بود از جانب اون وگرنه به قول بچه ها مگه اسمم تو شناسنامشه که اون خرجمو بده

اخه به تفاهم رسیدیم فقط پدرش پاشو عمل کرده منتظریم یکم بهتر بشه بیان

از بعد رسمی شدن، میتونی بگی من عاشق سوپرایزای وقت و بی وقتم ،حتی یه هدیه کوچیک این چیزا نشونه ی محبت بین زوجینه. البته نه موقع روز دختر و اینا اینا رو بگو ..میتونی ازش بپرسی من چجوری میتونم خوشحالت کنم و خودت هم بگی من این مناسبت ها برام  خوشحال کننده هستن . حالا نه اینکه مادی باشم...قشنگه که میبینم برای طرف مقابلم مهم هستم بهم فکر میکنه و براش مهمه که خوشحال باشم  وقت صرف کرده و برام هدیه خریده.

از بعد رسمی شدن، میتونی بگی من عاشق سوپرایزای وقت و بی وقتم ،حتی یه هدیه کوچیک این چیزا نشونه ی محبت ...

ببین مثلا خوراکی مورد علاقمو گرفتم براش گفتم من میمیرم برا اینا

یا عروسک مورد علاقمو عکس گرفتم براش 

هزار تا نشونی دادم بهش تاحالا 

شب یلدا براش ی یادگاری بردم 

هر دیتمون کیک و شیرینی درست کردم بردم

شاید مشکلش همین رسمی شدن باشه ...

و دوم اینکه مردا از لحاظ روانشناسی مثل زن ها نیستن که با نشونه متوجه بشن طرف یه چیزی میخاد . پیش خودش فقط فهمیده که تو عاشق این خوراکی هستی و عروسک مورد علاقه ت هم فلان عروسکه .همین