حالا چربی هارو کوچیک کردم میریزم تو غذا ولی خیلی زیاده
چیکارش کنم؟ میخوام بریزم دور
گفتم بپرسم اینجا
هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید
روغن دنبه بگیر خیلی خوشمزه است از روغنهای بازاری هم سالمتره
عزیزم چجوری درست کنم؟ برای داخل غذا استفاده میشه؟؟؟
یا کاربرد دیگع هم داره؟
بعد موقع درست کردن بوش چطوره؟ چون میگرنیم بوی بد سردرد شدیدی میشم