2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از پیاده روی بیشتر ننیجه دیدم

و اینکه اصلاح سبک واسه تنبلی تحمدان خیلی خوبه

من اصلاح سبک کرده بودم خیلی خوب شده بودم اما دوباره این چند وقت اخیر یکم رها کردمو و استرس زیاد داشتم یکماه تاخیر افتاد عادتم.

الهی به امید خودت...  
این فصل سر‌ده کم میرم پیاده روی چکارا میکردین

خواب قبل از ساعت ۱۱ شب.

سحر خیزی

ترک کامل شکر و قند 

کاهش خوردن فست فود و چیزای مضر

اصلاح مزاج 

نداشتن استرس که این مرحله توی من قفله همیشه

الهی به امید خودت...  
خواب قبل از ساعت ۱۱ شب.سحر خیزیترک کامل شکر و قند کاهش خوردن فست فود و چیزای مضراصلاح مزاج نداشتن اس ...

من‌۱۲میخوابم‌شکرم در حد کیک  خونگی گاهی و یک قورت دلستر کم 

فست فود حذف شده 

اما حجم غذامو اصلا نمیتونم کم کنم اشتهام زیاده

من‌۱۲میخوابم‌شکرم در حد کیک خونگی گاهی و یک قورت دلستر کم فست فود حذف شده اما حجم غذامو اصلا نمیتون ...

خب اگه اشتهات زیاده من واسه پاکسازی کبد دمنوش کاسنی شبها میخوردم واقعا اشتهامو کم کرده بود خیلی هم لاغرم کرد. من دوست ندارم لاغر بشم قطعش کردم 

الهی به امید خودت...  
منم لاغرم خداروشکر

خب اشتهای زیاد در صورت لاغری که اشکالی نداره من آرزومه. تو داری وسط آرزوی من زندگی میکنی😅😅 فقط نون و برنج کمتر بخور شکمتو با چیزای سالمتر پر کن. میوه و سبزی زیاد بخور

الهی به امید خودت...