2777
2789
عنوان

تو دعوای دیشب بابام دستمو کبود کردع😐

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 50 پست

خوبه از پدر نمیشه طلاق گرفت 

وگرنه توصیه نصف نی نی سایتی ها الان فقط طلاق بود !!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبه از پدر نمیشه طلاق گرفت وگرنه توصیه نصف نی نی سایتی ها الان فقط طلاق بود !!

😂😂😂 فداسرش بابا 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

دمت گرم 😂خوب میشه

😂😂😂درد میکنه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

😐😐🤦‍♀️

میبینی توروخدا!!! اگه شمارع ای چیزی داری بده زنگ بزنم جمعشون کنن 

😂😂خداییی داشت خفه میشد سعی میکرد صورتمو چنگ بزنه ها نمیتونست ترسیدم

نره شکایت کنه حالا

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خانوادش نیومدن سروقتت؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نره شکایت کنه حالا

من اثار جرم نذاشتم ک کبود کنمو اینا 

ولی اون گذاشته (چنگم زدع) بره شکایت کنه ک حتی کبودیه دستممم بندازم گردنش😂😂همسایه ی هاهم تو کوچه نبودن ک شاهد داشته باشه 

خانوادش نیومدن سروقتت؟

مادرش میگفت بذار شوهرم بیاد دارم برات ابجیم میگه شوهرش خونه بوده در نیومده😂😂ن بابا هیچکس نیومد ننش وایستاده بود 

من اثار جرم نذاشتم ک کبود کنمو اینا ولی اون گذاشته (چنگم زدع) بره شکایت کنه ک حتی کبودیه دستممم بندا ...

البته گفتی اتباعه اگ غیر مجاز باشه ک نمیره شکایت کنه ولی وحشین خیلی مراقب خودت باش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
البته گفتی اتباعه اگ غیر مجاز باشه ک نمیره شکایت کنه ولی وحشین خیلی مراقب خودت باش

نمیدونم مجازن یا ن 

مادرمم همینو گفت 

دمت گرم عزیزم لذت بردم👍😁😍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘