2777
2789
عنوان

تو دعوای دیشب بابام دستمو کبود کردع😐

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 50 پست

خوبه از پدر نمیشه طلاق گرفت 

وگرنه توصیه نصف نی نی سایتی ها الان فقط طلاق بود !!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه از پدر نمیشه طلاق گرفت وگرنه توصیه نصف نی نی سایتی ها الان فقط طلاق بود !!

😂😂😂 فداسرش بابا 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

دمت گرم 😂خوب میشه

😂😂😂درد میکنه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

😐😐🤦‍♀️

میبینی توروخدا!!! اگه شمارع ای چیزی داری بده زنگ بزنم جمعشون کنن 

😂😂خداییی داشت خفه میشد سعی میکرد صورتمو چنگ بزنه ها نمیتونست ترسیدم

نره شکایت کنه حالا

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خانوادش نیومدن سروقتت؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نره شکایت کنه حالا

من اثار جرم نذاشتم ک کبود کنمو اینا 

ولی اون گذاشته (چنگم زدع) بره شکایت کنه ک حتی کبودیه دستممم بندازم گردنش😂😂همسایه ی هاهم تو کوچه نبودن ک شاهد داشته باشه 

خانوادش نیومدن سروقتت؟

مادرش میگفت بذار شوهرم بیاد دارم برات ابجیم میگه شوهرش خونه بوده در نیومده😂😂ن بابا هیچکس نیومد ننش وایستاده بود 

من اثار جرم نذاشتم ک کبود کنمو اینا ولی اون گذاشته (چنگم زدع) بره شکایت کنه ک حتی کبودیه دستممم بندا ...

البته گفتی اتباعه اگ غیر مجاز باشه ک نمیره شکایت کنه ولی وحشین خیلی مراقب خودت باش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
البته گفتی اتباعه اگ غیر مجاز باشه ک نمیره شکایت کنه ولی وحشین خیلی مراقب خودت باش

نمیدونم مجازن یا ن 

مادرمم همینو گفت 

دمت گرم عزیزم لذت بردم👍😁😍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘