2777
2789

خانوما  لطفا همه تون این تاپیک رو گزارش بزنید بترکه 

( یعنی میشه منم از سونو بیام بگن پسره ) 

تاپیک ضد زن هستش 

چقدر بعضی از زنها بی عقلن 

با این حرفاشون همجنس خودشونو تحقیر میکنن 

جنس مخالف رو بالا میبرن 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
خانوما لطفا همه تون این تاپیک رو گزارش بزنید بترکه ( یعنی میشه منم از سونو بیام بگن پسره ) تاپیک ضد ...

شما ها دیگه زیادی گندش کردید 

شما تو شرایط اون بنده خدا هم نیست 

نمیتونید قضاوت کنید 

هرچند دوست داشتن جنسیت دبطی به ضد زن بودن نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوما لطفا همه تون این تاپیک رو گزارش بزنید بترکه ( یعنی میشه منم از سونو بیام بگن پسره ) تاپیک ضد ...

چرا جدی گرفتی

مجازی رو هیچ وقت جدی نگیر

در زندگی فقط خودت مهمی

کسی که کارشو دوست نداشته باشه فرسوده میشه مرد و زن نداره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904