2777
2789
عنوان

چاقو زیر بالشتم بود صبح که بیدارشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول یدونه دوربین بزار که اگه کشتت بفهمن مردم..دوما ببرش روانپزشک

خخخ نمیاد بخدا پیش روانپزشک ..

دوسه روزم بهش فلوکستین دیدم خوب آور بود براش ..منو سرحال میکرد قدیم ب شوهرم ک دادم دقیقا برعکس همش میخوابید

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شاید پرتقال که خوردید یه موقع چاقو افتاده نفهمیدید

نه بابا اصلااا مطمعنم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

همیشه قران بزار بالاسرتون 😑چیزای خطرناکم دمه دس نزار شاید یکیتون تو خواب راه میره

نه راه نمیریم ..قران بالاسرش گذاشتم فایده نداره چرا

با چاقو‌ میوه خوری نمیشه آدم کشت...بعدم از نامرتبیتونه مگه آدم کارد و‌بشقاب می‌بره اتاق خواب...شوهرم ببر دکتر دارو‌آرام بخش بخوره شب خوابش سنگین بشه...خواب زیاد میبینه واسه اینه که خوابش سبکه

انرژی منفی اش زیاده؟

سابقه افسردگی دارن مادرشوهرم یجوریه بیشتر وقتا ناراحته بی دلیل 

قرص آرام بخش باید بخوره تا کیفیت خوابش بره بالا

چ قرصی بنظرت ..چون دکتر نمیاد اصلاااا

خخخ نمیاد بخدا پیش روانپزشک ..دوسه روزم بهش فلوکستین دیدم خوب آور بود براش ..منو سرحال میکرد قدیم ب ...

خواهشا هیچ دارویی بدون هیچ پزشک استفاده نکنید و بدون تجویز هم قطع نکنید 

خدا شاهده مراجع روانپزشکی به خاطر قطع یک باره دارو الان باید تا آخر عمرش بستری بشه توی بیمارستان 

و خدا شاهده داروها شوخی بزدار نیستند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
شبا قبل خواب بهش بابونه بده هرررر شب بعد یه هفته خوابش آروم میشه

باش عزیزم 

فقط بابونع واس مردا بد نیس؟یکم هورمونیه انگاز