آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
کسی پیشنهاد آشنایی نداده؟ نباید خودت رو اذیت کنی ، ازدواج کلا سخت شده این روزها.
اشنایی که چی بشه. من دانشگاه میرم دوتا خواستگار اومد مشکل اینه که نمیشه .
واقعا خستم از حجم از نشدن
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یک آشنایی اولیه که دو طرف ببینن مناسب هم هستن که ادامه بدن؟ بعد هم خانواده ها رو در جریان میذارن تا ...
نمیشه خواهر من.
الان با همکارم رابطه دارم اصلا نمیدونم هدفش چیه.
مامان من نمیاد. فقط خودش براش مهمه. بخدا قسم دختر خواهرش ۱۴ سالشه. دنبال شوهرن براش. میگن اون خوبه اون بدرد بخوره
من نه باید پول درباره خونه ماشین بگیرم.
ربطی به شما ومادرت ندارن...پسرا دیگه ازدواج نمیکنند..سال به سال هم بدتر میشه...یه جا خوندم توآمار خودشون تمایل پسرا واسه ازدواج پایینه دخترا تمایل دارن نام ترازی به وجود آمده
خاله ها یا عمه ها بسپر با خودشون ببرنت یا اونها هم اهمیت نمیدن حالا خاله های من اینجورن خیلی اجتماعی کلی خواستگار واسه دخترا خودشون یا خواهر زادهاشون جور میکنن قبلا که ازدواج میکردن هم بازم واسه خواهراشون از خانواده شوهراشون جور میکردن آخه اخلاقشون یه جوره سعی میکنن خوش اخلاق و چرب زبون باشن خیلی رو روابطشون کار میکنن حتی اگه یه جا مستاجر باشن سریع رفیق میشن چیک و پیک طرف در میارن رابطشون حتی بعد اینکه از اونجا برن حفظ میکنن جالبه از اونها هم کلی خواستگار میاد روابط اجتماعی خیلی مهمه
تیپ بزن+ سروزبون. اگر معرف ازدواج توی شهرتون میشناسی اسم و شمارتو بده
نیست. عزیزم نیست