2777
2789
ربطی به شما و‌مادرت ندارن...پسرا دیگه ازدواج نمی‌کنند..سال به سال هم بدتر میشه...یه جا خوندم تو‌آمار ...

چرا همه دازن ازدواج  میکنند 

چرا فقط من ازد‌واچ نمیکنم . همه متاهل شدن جزمن  

من بخت سیاه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
خاله ها یا عمه ها بسپر با خودشون ببرنت یا اونها هم اهمیت نمیدن حالا خاله های من اینجورن خیلی اجتماع ...

نه اصلا انگار دور منو خط کشیدن. مامانم دنبال زن برا داداشم که ۱۸ سالشه هست.  ولی من بدبخت هیچ😭😭 من باید لباس بشور بچه اینا باسم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من نمیاد. فقط خودش براش مهمه. بخدا قسم دختر خواهرش ۱۴ سالشه. دنبال شوهرن براش. میگن اون خوبه ...

خب من یکی رو سراغ دارم شمارشو خواستی درخواست بده بفرستم برات اون تلفنی هم نگا میکنه اما سید نیس دعا نویسه بنطرم فقط نگا کن ببین راجع بهت چی میگه هیچی هم نگو بگو فقط میخام نگا کنم 

بعد اینکه الان دخترا انقد بخودشون میرسن والا ما پیششون خیلی معمولیم موهات اگه حجمش زیاده کراتین یا پروتیین تراپی کن خیلی تو شیک شدن چهره موثره خلاصع یسری کارای زیبایی هم انجام بده 

نکه بگم زشتیم اما یکم باید خودمونو با دنیای امروزی سبک امروزی تا حدودی که تو خانواده هامون جایزه پیش ببریم

نه اصلا انگار دور منو خط کشیدن. مامانم دنبال زن برا داداشم که ۱۸ سالشه هست. ولی من بدبخت هیچ😭😭 من ...

نگران نباس

آن شالله تو هم مرد زندگیت پیدا میکنی و خوشبخت میشی  🤲

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
نخند که دنیا گرده. سر خودت نیاد سر دخترت میاد. یادت باشه. بهترین درجه هم برسی بازم نیاز به همدم داری ...

خدا نکنه 

اتفاقا من ترسم همینه نکنه دخترم بجای فکر استقلال و موفقیت بخواد از نبود شوهر بمیره دور از جونش واقعا متاسفم برا این جامعه ای ک داره برمیگرده ب قرنهای پیش

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خدا نکنه اتفاقا من ترسم همینه نکنه دخترم بجای فکر استقلال و موفقیت بخواد از نبود شوهر بمیره دور از ج ...

از کجا میدونی من مستقل نیستم. 

تو شرایط قراز نگرفتین. 

زمین خیلی گرده باور کن.

از کجا میدونی من مستقل نیستم. تو شرایط قراز نگرفتین. زمین خیلی گرده باور کن.

برو بابا چ شرایطی من ۳۱ سالگی ازدواج کردم اونم بزور 

انقد ک هدف و برنامه داشتم ازدواج برام مهم نبود اصلا 

میشه خودت بگی شرایطتت چیه ک انقد نیاز مبرم داری ب شوشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

برو بابا چ شرایطی من ۳۱ سالگی ازدواج کردم اونم بزور انقد ک هدف و برنامه داشتم ازدواج برام مهم نبود ا ...

بله درسته حرف شما. 

موفق باشین. 

بله درسته حرف شما. موفق باشین.

پس لطفا حرفتو پس بگیر سر دخترت میاد و این حرفا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40