2777
2789
عنوان

چ واکنشی نشون بدم نسبت ب حرفای نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5338 بازدید | 240 پست
کاش این رسم و رسومات برداشته میشد شدن بلای جون بچه ها

این رسم و رسومات رو همین جوونا باید بردارن

نه مادر و مادربزرگ‌ها

خود به خود هم برداشته نمیشه

ولی وقتی خود دخترها نمیخوان رسم‌ها برداشته بشه و هی به اسم رسم خرج زیادی درست میکنن؛ پس از نظرشون بلای جون نیست. به چشم عامل خوشبختی و فخرفروشی بهش نگاه میکنن

خودت کار کنی میفهمی پول با چجور عرق ریختنی در میاد، اینجوری اُرد ناشتا نمیدیمن توی اینا نا رو راستی ...

چ فشاری 

هر فشاریه رو منه

اون ک الان حقوقشو تکمیل داره میخوره ک هزار تومنم از حقوقش پس انداز نکرده

هر چی داشته قرض و وامه این قرض و وام هارو ک خودش نمیده من میرم پای زندگی باید پسش بدم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر جون اول زندگی همینه دیگه باید کنار بیای دوست پسرت نی که بگی نداد یعنی دوسم نداری خب نداره یکم ص ...

آفرین بنظرم مشکل ایشون نداشتن سیاسته

دوس پسرت نیست که شوهرته

باید هواشو داشته باشی و بتونی با نهایت آرامش و ناز و عشوه ازش درخواست کنی نه اینکه هی بگی اینو میخوام اونو میخوام

خب معلومه اونم میگه ندارم و ازت پنهان میکنه

چون فکر میکنه مراقب پولش نیستی و احساس خطر میکنه

کاش شوهرم این تاپیک رو میدید قدر منو میدونست تمام دوران عقد و نامزدی یک بارهم ازش درخواست پول نکردمو ...

من هم پول نخواستم

چمدون وظیفشه اون خودش ک ماگ گرفت برا من چهارصد تومن همون تو اینترنت ۱۸۰ بود بهش نشون دادم گفت وسایلات اینترنتی بگیر 

من جای اینکه ببرمش مغازه و بگم بیا اینجا بخریم

دارم میگم بده خودم سفارش بدم ک کمتر در بیاد تازه حرف خودشه هم نه من

من در مقابل فامیل خودش و خواهر و زن داداشش هیچی نخواستممن تا الان هزار تومنم نگرفتمی سری برا یلدا بر ...

یه مورد دیگه پول ازش نگیر که بری خرید. با خودت ببرش خودش ببینه و بعد خرید کن. اگر مثلاً یه کرم ۵۰۰ تومنی می خوای اول قیمت یه کرم بیشتر رو بگیر، هزینه ها دستش بیاد بعد همون چیزی که می خوای رو بردار و بهش توضیح بده این مناسب تره 😉

کجاش بالاس خدایی🤦🏻‍♀️بزار ی توضیح کامل بدم وسایل ارایشی فقط۴ تومن میشه اونم بخاطر چمدونش وگرنه با ...

چمدون نگیر برا لوازم ارایش پشیمون میشیا 

ولی لوازم ارایشتو حتما خوب بگیر چیز زیاد نگیر کم بگیر ولی برندای خوب اصلا توقعت بالا نیست کسی میاد زن میگیره فکر اینجاشم میکنه

اسی ، بعضی از رسوم برای زمان خودش خوبه .توی زمان ما که گرونی زیاده، شما هم بیشتر کوتاه بیا که به اون بنده خدا هم فشار نیاد . شاید به شما بگه ندارم ولی آقایون همیشه گوشه ی ذهنشون خرجهای احتمالی رو در نظر میگیرن ،چون اول و آخرش خودش باید خرج کنه . پس نخواه که صد در صد پولش رو برای این رسم و رسومات هزینه کنه.

مسئله ی بعدی اینه که گفتی توی شهرتون ارزش زن به طلاشه ، بشکن این رسم و رسوم رو . ما انسانیم ، ارزش ما به انسانیتمونه ، نه یه تیکه فلزی که برای ما ساخته شده. 

توی یه کامنتت هم نوشتی شوهرت گفته حلقه ت سبکه ،برات سنگین ترشو میخرم ، فرداش سریع‌ به روش آوردی ،اونم‌گفته ندارم ،عزیزم نباید الکی کلاس بذاره چیه ، اولا که ممکنه شوخی باشه . دوما شاید دلش میخواسته سنگینتر بخره ولی توانشو نداره ، انقدر مادی فکر‌نکن ، یکم بزرگ باش

راضیم به رضای تو
هزینه عقد با دختره البتهاگه نمیخواید ساده بگیرید با هزینه کم و خودمونیو اینکه یاد بگیر چجوری درخواست ...

اینقد قدرشو دونستم و تشکر کردم ک‌ شد این

ما رسم نداریم با دختر باشه با پسر و خانوادشه

برا ی گل از بس تشکر میکردم میگف تو عمرت گل ندیدی

کم کم خرید کن. مخصوصا وقتی برای داخل چمدونن و نیاز واجب الانت نیست. هر ماه یه تکه بخر.

دارم میگم اسفند عقده و ماهم عروسی نداریم پس با اسفند پرونده همه چی بسته میشه 

من چجور تا اسفند تکمیلش کنم؟

اینقد قدرشو دونستم و تشکر کردم ک‌ شد اینما رسم نداریم با دختر باشه با پسر و خانوادشهبرا ی گل از بس ت ...

والا همه دنیا میدونن هزینه عقد با دختره

بعدشم تعادل رو رعایت کن نه انقد تشکر کن که همچین فکری کنه نه انقد درخواست کن که احساس خطر کنه راجع به پولش

بخدا من توقعم کمه🥲خودشم میگه من اهل مقایسه نیستم ولی ادمای اطرافو میبینم چطورین و اما خودم نامزدمم ...

میشه بپرسم اسم شهرتون چیه ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
دارم میگم اسفند عقده و ماهم عروسی نداریم پس با اسفند پرونده همه چی بسته میشه من چجور تا اسفند تکمیلش ...

خب مثلا بعد از عقد چیزایی که میخوای کم کم بخری اتفاقی میوفته؟

چه قانونیه که باید قبل عقد باشه

خب شاید بنده خدا تو فشاره

بذار بعد عقد برات بخره