2777
2789
عنوان

چ واکنشی نشون بدم نسبت ب حرفای نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5255 بازدید | 240 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکم توقعتو بیار پایین تر بنظرم تو این گرونی

بخدا من توقعم کمه🥲

خودشم میگه من اهل مقایسه نیستم ولی ادمای اطرافو میبینم چطورین و اما خودم 

نامزدمم همیشه میگه تو کم توقعی و پاداش کار خوبمی🥲

طبق فرهنگ شهرمون میگم 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

ببین اینکه میگن مرد باید خرج کنه و زنی که خرج نداره ارج نداره کاااااملا درسته یعنی من اینو خوب درک کردم

اما عزیزم قرار نیست اینجوری بهش فشار بیاری و خستش کنی که مجبور بشه ازت پنهان کنه و با دل و جون برات خرج نکنه

شما باید سیاست داشته باشی و نرم تر برخورد کنی

و گاهی درکش کن الان شرایط اقتصادی سخته

نذار فراری بشه ازت و همچیو پنهان کنه

بخدا فشار چیه ما تو ی شهریم ک طلا ارزش زن رو مشخص میکنه همین دیروز مامانش با خنده میگفت دختر فلانی ک ...

خب بله رسم چمدون بخری و همه لباس زیرارو که نباید اون پولشو بده.. دو سه دست نهایت اون بخره تو خریدت بقیشو خودت تهیه کن دیگ..

بخدا فشار چیه ما تو ی شهریم ک طلا ارزش زن رو مشخص میکنه همین دیروز مامانش با خنده میگفت دختر فلانی ک ...

خب شما باید یک شوهر پولدار انتخاب میکردی 

اگر همسرت نمیتونه از پس این مخارج بربیاد و با قسط و وام فراهم میکنه شما باید توقعتو بیاری پایین 

با پسر شاه که ازدواج نکردی

وا چ شهری زندگی میکنی ک طلاااا باید ارزش زن و مشخص کنه متاسفم برای اون ادما

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
به نظرم من خیلی قانع هستم

بخدا منم قانع امممم ب پیر ب پیغمبر شما ندیدید

برا خرید انگشتر و دستبند و گوشواره ک اصلا منو نبردن 

ی گردنبند من رفتم اونم ب زور خودم و حلقه🥲

من حلقه رو ارزون برداشتم ک اون تو دستش بمونه چون گفت دارم

الان میگه الکی گفتم قرض کردم 

هرجا ک چشم و هم چشمی هست این همه فشارم هست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
وا چ خبرته😐😐😐دیروز ۲۰تومن حلفه خریدی بانک مرکزی نیست هی پول چاپ کنه برات ک‌

خب میگفت دارممم

اون 185 تومن هزینه کرده

230 تومن داشته با وام و ... 

وقتی برا من خرج نکرده 

خودشم حقوق داشته

پس کجا رفته؟

بخدا من توقعم کمه🥲خودشم میگه من اهل مقایسه نیستم ولی ادمای اطرافو میبینم چطورین و اما خودم نامزدمم ...

میفهمم چی میگی

مشکل اینجاست که خودمون وضع مالیشونو دیدیم و قبول کردیم 

اتفاقا منم امروز فردا میخوام برم خرید چمدون 

منتها رسم ما برای عروسیه بخاطر همین تو دوره عقد تایم دارم یواش یواش پر کنم

ده تومن لباس زیر؟؟!یکم توقعت بالاس ب نظرم.

نه ده تومن لباس زیر نیست

من هنوز برا عقد خرید نکردم

اونروز لیست فرستادم براش بخدا هر چیزی مفت ترینشو انتخاب کردم در نهایت شد پنج تومن وسایل ارایشی

گفتم الان ده تومن بده وسایل ارایشو کامل بخرم

و لباس زیر و لباس راحتی تاپ و ....

با این فشارا ازت دلزده میشه مگ فقط برا پول زنش شدی درسته باید خرجت کنه ولی یکم انصاف🤌🏻

فشار کجاس اخه🥲

بخدا من کم توقعم نسبت ب شهرمون چیزیه ک خودشم میگه

عزیزم شما مگه باید حتما بدونی شوهرت چقد داشته و چقد برا شما خرج کرده؟

من ۸ ساله ازدواج کردم هنو موجودی شوهرمو نمدونم چقدره..من مسوول خرج خودمم که فراهم کنه برام..به بقیش چیکار دارم..

حالا چون ۲۳۰ تومن داشته باید بیاد تک تک توضیح بده چیکا کرده؟

بنظرم فقط توی لوازم ارایش  دارید پولتونو هدر می دید . نهایت۵ تومن کافیه ، بقیه ی موارد عادیه کاملا، خب طلا گرونه و اینکه باید داده بشه به شما . کمربندم بگیرید براش🙂